Alumni UVFundació GeneralUniversitat de València Logo del portal

Platafoma de Cursos Online

Et presentem la nova plataforma de cursos en línia de ALUMNI ESPAÑA i els seus col·lectius associats. A través d'aquest link accediràs a ella:

 

https://alumni.formaciontd.es/

 

Gràcies al soci tecnològic de la federació, la consultora TDconsulting, hem pogut desenvolupar aquest nou servei que posa a la disposició de tots els associats una completa plataforma de formació en línia.

La consultora desenvoluparà la plataforma amb un catàleg de cursos selecciones segons la demanda i tendència, certificats CertiUni i es comptarà amb sales 'zoom' així com altres serveis.

Alumni Espanya es l'entitat que es va crear per a posar en contacte els Amics i els Antics Alumnes de les Universitats Espanyoles.

Actualment acull i dóna difusió a les opinions de totes les associacions i col·lectius que en formen part, sempre amb el respecte mutu i la independència.

Anualment, les diferents associacions i col·lectius feats es reuneixen per analitzar i debatre temes d’interès sobre el món dels antics alumnes i les universitats, i reforçar així els lligams entre si.

La seu es va situar el 2002 a la ciutat d’Alcalà de Henares i en conseqüència l’Associació d’Antics Alumnes de la seua universitat va “exercir” el càrrec de domicili social de Alumni España.