Logo UVGrau en Enginyeria MultimèdiaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

  • foto portada

Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2018-2019

  • 12 de novembre de 2019
Acte de Graduació de Titulats i Titulades a l'ETSE-UV curs 2018-2019

El dia 27 de novembre (dimecres) a les 18:00 hores, en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot (Carrer de José Carsí, 50), l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV) celebrarà l'Acte Acadèmic de Graduació de Titulats i Titulades, en reconeixement a les persones que han obtingut el títol de Grau o Màster al llarg del Curs Acadèmic 2018-2019.

Durant l’acte es realitzaran l'entrega dels premis als millors Treballs Fi de Grau i el reconeixement als millors expedients acadèmics, també altres premis i distincions atorgades per l’Escola i per entitats col·laboradores.

Per a poder participar en la Cerimònia de Graduació és necessari ser graduada o graduat, és a dir, haver aprovat totes les assignatures incloent-hi el treball fi de grau o màster, i això amb data anterior al dia de l'acte de graduació.

Els interessats i interessades han rebut al seu correu de la UV el missatge personalitzat per a confirmar la seua assistència.

Acord dels degans i directora del campus de Burjassot, de 22 d'octubre de 2018, sobre els requisits per participar en una cerimònia de graduació de qualsevol titulació gestionada per les facultats del campus.

L'acte contarà amb la presencia d’autoritats de la Universitat de València i de l’ETSE-UV, i delegats del Rector, així com representació dels diversos col·legis professionals i del Rotary Club Valencia Centro, que va atorga com tots els anys els premis als millors Treballs fi de Grau.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies