Logo UVGrau en Enginyeria TelemàticaEscola Tècnica Superior d'Enginyeria(ETSE) Logo del portal

UVemprén StartUP organitza una jornada tècnica amb la UPTAPV

UVemprén StartUP organitza en col·laboració amb la UPTAPV (Unió de professionals i treballadors autònoms) la jornada tècnica 'Aprén a emprendre'.

Durant la jornada, l'organització UPTAPV presentarà i explicarà les seues activitats, així com la manera d'accedir als seus serveis d'assessorament gratuït i permanent.

També explicaran els diferents tràmits administratius, fiscals i tributaris a gestionar en el desenvolupament de l'activitat de les startups depenent de la naturalesa jurídica triada.

Se celebrarà el pròxim 30 de novembre a les 09.00 hores a l'Aula UVemprén StartUP, situada en la cinquena planta de l'Edifici Instituts d'Investigació (C/Serpis, 29 – València) del Campus de Tarongers. Tindrà una duració estimada de 2 hores.

Aquesta jornada està dirigida especialment a les 15 startups que actualment formen part de la incubadora UVemprén StartUP.

L'assistència estarà oberta a tota la comunitat universitària de la Universitat de Valéncia presentant una sol·licitud a través de la seu electrònica de la UV (https://webges.uv.es/uventreuweb/#/login?idform=EXPSOLP2U) mitjançant una instància general dirigida a la Unitat d’Emprenedoria (UVemprén) indicant en l'apartat sol·licita: Jornada Tècnica UVemprén.

 

Data 30 de novembre de 2022 de 09:00 a 11:00. Dimecres.

 
 
Lloc de realització

Cinquena planta de l'Edifici Instituts d'Investigació del Campus de Tarongers

 
Organitza

UVemprén.

 

Contacta uvempren@uv.es

 
Més informació