Logo UVGrau en Estudis AnglesosFacultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

Us comuniquem que des del 27 de desembre fins al pròxim 31 de gener es troba obert el termini per a inscriure's en la convocatòria de selecció d'estudiants de grau, màster i doctorat oficial de la Universitat de València per a participar en el Programa Internacional de Motivació Empresarial [PIMe3UV] de la Universitat de València i la Càtedra de Cultura Empresarial de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT.

El programa està dirigit a les persones matriculades en la Universitat de València en estudis de grau, màster o doctorat oficial durant el curs acadèmic  2019-2020 i que acrediten disposar del nivell B2 d´anglès. 

Les ajudes consistixen en 100 beques de formació per a cursar un mòdul formatiu en tècniques d'emprenedoria conduent al desenvolupament d'un projecte innovador i 12 ajudes per a participar en el campus internacional de l'European Innovation Academy (https://www.inacademy.eu/), que tindrà lloc a Cascais (Portugal), de l'11 de juliol al 2 d'agost de 2020.

Informació: 

Web UVemprén

Convocatòries

Web Càtedra Cultura Empresarial

Inscripcions 

 

Anima't a participar en aquesta iniciativa.

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies