Universitat de ValènciaGrau en Mestre/a en Educació PrimàriaFacultat de Magisteri Logo del portal

Lliurament de material docent a la Unitat Pedagògica Hospitalària de la Fe

  • 21 de maig de 2024
Image de la noticia

Dijous 16 de maig a les 11:30 h, a l'Hospital La Fe, va tindre lloc la presentació del Projecte d'Aprenentatge-Servei Delia Chust "La UPH com a espai educatiu globalitzat" coordinat per la professora Immaculada Ròdenas Marco de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València.

L'acte va estar presidit per la Directora General d'Innovació i Inclusió en Educació de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, Ilma. Sra. Mª del Rosario Escrig Llinares, el Gerent del Departament de Salut València La Fe, Sr. José Luis Poveda Andrés i la Vicedegana de Transformació Docent, Innovació i Igualtat, Sra. Amparo Hurtado Soler.

En aquest acte varen participar membres de la Unitat Padagògica Hospitalària, familiars de la Mestra Delia Chust i l'alumnat dels grups 2S i 2T del Grau de Mestre i Mestra d'Educació Infantil de l'assignatura "Organització de l'espai, materials i habilitats docents en educació infantil" que van lliurar les caixes de material docent multinivell elaborades.

El Projecte d'Aprenentatge-Servei "Espais educatius globalitzats", sorgeix de la necessitat d'incorporar en la formació del professorat les metodologies actives i de la importància de donar a conéixer la labor que es realitza en les Unitats Pedagògiques Hospitalàries.

La metodologia APS promou el desenvolupament cognitiu dels estudiants i també fomenta valors de solidaritat, empatia i compromís social. Aquest Projecte col·laboratiu amb les unitats pedagògiques hospitalàries implica compartir experiències i coneixements de diversos professionals per a trobar solucions integrals i sostenibles i garantir una educació de qualitat.

+ info del projecte https://youtu.be/DrY9yxlQ5OA
Imatges: