Universitat de ValènciaGrau en Mestre/a en Educació PrimàriaFacultat de Magisteri Logo del portal

Cartell de la convocatòria
Aliances intergeneracionals per a la salut mental. 2 crèdits ECTS. Inscripció oberta
Presencial

Durant la trobada, s'espera que els participants puguen realitzar una reflexió sobre els problemes que els preocupen en relació amb la salut mental.

 

Preocupats per la salut mental i el benestar emocional de l'alumnat de la Universitat de València, el dia 18 d'abril a les 15.30h tindrà lloc en la Facultat de Geografia i Història la trobada que porta per títol “Aliances intergeneracionals per a la salut mental i el benestar emocional a la Universitat de València”. Aquesta trobada s'emmarca en un projecte d'innovació docent dins del qual es realitzaran 8 partits amb diferent temàtica al llarg del curs 2023-24.


Inspirat en el tercer objectiu dels “Objectius de Desenvolupament Sostenible” (ODS) de l'Agenda 2030 de l'ONU, la trobada prevista per al 18 d'abril té com a finalitat reflexionar i compartir experiències sobre la salut mental i el benestar emocional de l'estudiantat participant, així com debatre estratègies encaminades a la seua millora.


Per a això, s'organitzarà a l'alumnat en xicotets grups que estaran conduïts i moderats per professorat de la Facultat de Medicina i la Facultat de Psicologia i Logopèdia i que comptaran amb el suport del professorat de la Facultat de Geografia i Història. En aquests grups es compartiran experiències vitals entre les dues grans generacions d'alumnat que conviu en la nostra Universitat: Nau Gran i diferents Graus.


Durant la trobada, s'espera que els participants puguen realitzar una reflexió sobre els problemes que els preocupen en relació amb la salut mental contribuint a proposar intervencions dirigides a la millora de la salut mental i el benestar, aprenent a convertir allò que els preocupa, en una oportunitat.


Aquesta activitat s'emmarca en el Projecte d'Innovació Docent (PID) del SPFIE denominat  INTERGENERACIONES que té com a finalitat intentar que, mitjançant la interacció presencial intergeneracional, es flexibilitze el procés d'aprenentatge i es promoga l'assimilació de continguts i conceptes a partir de la seua exposició, discussió i l'ús de vivències i experiències en primera persona com a recurs didàctic. A més, s'espera que aquest tipus de trobades tinguen un impacte positiu en la salut mental i benestar emocional dels participants.


Dirigit a tot l'alumnat de tots els graus de la UV.

AUTOMATRÍCULA DE TITULACIONS DE GRAUS

(oberta fins el 14 d'abril 2024)

http://links.uv.es/w2e0IP8

 

Data De 11 d’abril de 2024 a 18 d’abril de 2024. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Facultat de Geografia i Història

Avda. Blasco Ibañez, 28

VALENCIA (46010)

 
Organitza

Servei de Cultura Universitària.

http://extensio.uv.es

 

Contacta cursosextensio@uv.es

 
Més informació