UVGrauPsicologiafacultat Logo del portal

Assessorament en línia

L’Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) t'ofereix un nou servei d'assessorament a través de videoconferència, perquè sense desplaçar-te tingues les mateixes prestacions que si acudeixes al nostre centre.

Si estàs interessat a sol·licitar cita específica d'assessorament en línia a l’OPAL, has de ser estudiant o titulat de la Universitat de València, i seguir aquests senzills passos:

1) Descarrega't el programa Skype a través de www.skype.com, comprova que funciona correctament i que disposes de micròfon i altaveu.

Vegeu el manual de suport

2) Crea un compte d'usuari skype.

3) Registra't en l’OPAL. No oblides emplenar el teu nom d'usuari Skype.

4) Telefona al 961625901 i sol•licita cita per a assessorament en línia. Cal proporcionar al personal de l’OPAL el nom d'usuari Skype.

BORO, Butlletí On-line de Recursos Orientació

El Butlletí On-line de Recursos d'Orientació (BORO) és una publicació electrònica que té una periodicitat mensual, adreçada principalment als orientadors dels centres de secundària de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu que els estudiants de secundària puguen rebre informació sobre orientació vocacional i professional, sobre els continguts de les titulacions de la Universitat de València i sobre els aspectes rellevants d’aquestes, que poden contribuir a facilitar una adequada decisió vocacional.

Portal d'Eixides professionals

És una guia multimèdia amb informació sobre diferents opcions professionals de les titulacions de la Universitat de València.

 

Objectiu del portal

Donar a conèixer llocs de treball directament i indirectament relacionats amb cadascuna de les titulacions impartides a la Universitat de València.

 

A qui s’adreça?

  • Estudiants i titulats de la Universitat de València interessats a conèixer les opcions professionals directament i indirectament associades a la seua titulació.
  • Entitats (ajuntaments, col·legis professionals, sindicats, etc) que vulguen informar-se sobre els diferents itineraris acadèmics i perfils professionals dels titulats de la Universitat de València.
  • Orientadors d'ensenyament secundari. Que vulguen utilitzar el portal com a eina d'orientació.
  • Futurs alumnes que vulguen conèixer els continguts i eixides professionals de les titulacions impartides a la Universitat de València.