Logo de la Universitat de València Logo Grau en Traducció i Mediació Interlingüística Anglés, Francés i Alemany Logo del portal

Dissenya i construeix el teu propi supercomputador amb Raspberry Pi. Inscripció oberta

Raspberry pi

Període de l'esdeveniment: De 9 de març de 2020 a 3 d’abril de 2020. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Aula 2.0.3 Escola Tècnica d'Enginyeria.Campus Burjassot

 
Descripció:

DIRIGIT A: Estudiants d’enginyeria.

Provinents de camps molt diversos, ingents quantitats de dades han de ser avaluades a diari (allò que s’anomena big data) tant a empreses privades com a entitats públiques. Per què açò siga possible, és necessari l’ús de clústers o supercomputadors amb la capacitat de processar tota la informació per oferir un anàlisi de la mateixa, o bé noves dades de què depenen els professionals que les utilitzen.

El desenvolupament, ús i manteniment dels supercomputadors ha tingut clàssicament una alta demanda a nivell professional en el camp de l’enginyeria informàtica. Tanmateix, actualment, molts dels contextos als que s’incorporaran els egressats dels estudis d’enginyeria en general, valoren o exigeixen cada vegada més coneixements sobre supercomputació.

 
Organitza:

Servei d'Extensió Universitària.

http://extensio.uv.es

 

Contacta: cursosextensio@uv.es

 
Més informació: