Logo UVGrau en Treball SocialFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Fòrum d'Ocupació

  • 19 de gener de 2024
Image de la noticia

El Fòrum d'ocupació de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València se celebra el dilluns, 29 de gener de 2024. és un esdeveniment organitzat per UVocupació, a través del Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació, en col·laboració amb la Facultat de Ciències Socials, el qual tracta d'impulsar l'ocupabilitat dels futurs egressats d'aquest centre.

El 29 de gener de 2024 tindrà lloc el V Fòrum d'ocupació i emprenedoria de la Facultat de Ciències Socials, organitzat pel nostre Centre amb UVocupació. És una ocasió per a conèixer de primera mà vies i propostes per a l'ocupació en els diferents perfils professionals a què dona eixida la formació oficial que impartim. La trobada va especialment destinada a estudiantat que finalitza estudis de grau o màster aquest curs i inclou tallers, conferències i la possibilitat de visitar stands d'empreses i entitats públiques i privades en què treballen persones titulades en els camps de la Sociologia, les Relacions Laborals i els Recursos Humans i el Treball Social. El programa està disponible ací. 

 Accedir o registrar-se al web https://www.uv.es/uvocupacio/ca/forums/forums.html?p2=1286338285206&idA=true

Participar en el Fòrum d'Ocupació de la Universitat de València et proporcionarà la possibilitat de prendre contacte amb entitats interessades en perfils com el teu. En el Fòrum hi haurà xarrades, tallers, taules rodones i un espai amb estands d'empreses.

Per a participar-hi, és imprescindible que seguisques aquestes instruccions:

  1. Accedeix a la teua fitxa d'UVocupació o registra't en aquest enllaç
  2. Entra a l'apartat "Accedir a Fòrums/Jornades d'Ocupació i Emprenedoria" dins la teua fitxa i tria el Fòrum del teu interès.
  3. Cal inscriure's a l'esdeveniment del fòrum al qual assistiràs. Important: no modifiques l'adreça de correu durant la reserva del tiquet de l'esdeveniment. És necessari que mantingues el correu durant tot el procés de reserva. Aquest correu és el que tens a la teua fitxa d'UVocupació i el que utilitzarem per a validar la teua assistència al fòrum.
  4. Per cada esdeveniment al qual t'hages inscrit, rebràs un correu amb un codi QR que hauràs de mostrar i validar amb el personal d'UVocupació abans de l'inici de cada activitat.

Per a qualsevol dubte amb aquesta gestió, pots contactar per telèfon o correu amb UVocupació: 961625901; uvforo@uv.es