Logo UVGrau en Treball SocialFacultat de Ciències Socials Logo del portal

Lliurament dels premis de reconeixment del TFG de Treball Social de la Fundació Colisée

  • 13 de febrer de 2024
Image de la noticia

Es lliuraren el passat dia 1 de febrer

5 candidates finalistes i la guanydora ha sigut:

Alba Martínez Alvarado amb el TFG sobre el sistema penitenciari amb perspectiva professional i experiències de les persones privades de llibertat

Dirigit per la professora Ángela Carbonell Márquez

El passat dia 1 de febrer, es van entregar els Premis de Reconeixement del TFG de Treball Social de la Fundació Colisée en la sala d'actes de la Facultat de Ciències Socials de la de la Universitat de València.

Es comptava amb la presència de Vicente Moros representant de la Fundació Colisée, de Joan Lacomba, com a director del Departament de Treball Social i Serveis Socials, amb Trinitat Gregori com vicedegana de la Facultat de Ciències Socials, i amb María Jesús Berlanga com a coordinadora dels TFG del Grau de Treball Social. La Fundació Colisée porta anys treballant per a millorar la qualitat de vida  de les persones majors i per això a posta per la investigació, desenvolupament i innovació.

Han hagut 5 candidates finalistes, i entre elles es trobava la premiada: Alba Martínez Alvarado amb el seu TFG sobre el sistema penitenciari amb perspectiva professional i experiències de les persones privades de llibertat dirigit per la professora Ángela Carbonell Márquez.