University of Valencia logo Logo ICT Service [SIUV] Logo del portal

ACTUALITZADA INTERFÍCIE DE CORREU ELECTRÒNIC UV (SOGo)

  • IT Department
  • September 27th, 2023
Image de la noticia

Es troba ja disponible la nova interfície de SOGo UV 5.8.4, accessible també des de correo.uv.es i també des de clients de correu (outlook, thunderbird, apple mail…). S'han transferit les dades d'agendes i calendaris a la nova versió sense pèrdua d'informació. Aquesta nova versió de "SOGo" aporta importants millores en usabilitat, seguretat i adaptació a dispositius mòbils.

L'actualització de la versió del Webmail UV SOGo aporta dues característiques importants:

  • Disposa d'un disseny Web "responsive", la qual cosa implica que la interfície Web s'adapta segons la mena de plataforma i la grandària de la finestra que s'utilitze. Amb això es millora significativament l'experiència d'usuari  i especialment utilitzant dispositius mòbils. D'altra banda, disposa de totes les característiques ja conegudes de la versió actual i totes les dades d'usuari, incloent calendaris i llibretes d'adreces, seran migrats i estaran disponibles en la nova versió.
     
  • Millora la seguretat del correu electrònic mitjançant la incorporació del suport de certificats digitals S/MIME, la qual cosa permet la signatura digital i el xifratge dels missatges de correu.

Accés al servei:
https://correu.uv.es