University of Valencia logo Logo ICT Service [SIUV] Logo del portal

Cartera de Projectes TI

Per a complir amb els objectius estratègics de la Universitat de València, és necessari que existisca una Cartera de Projectes TI que englobe el conjunt de projectes a dur a terme cada any, permetent i facilitant la gestió efectiva d’aquests.

Per això, es fa necessària una estructura organitzativa que permeta gestionar la Cartera de Projectes, arreplegant les peticions de necessitats, avaluant els projectes candidats a incloure en la Cartera sobre la base d'uns criteris clars i públics, i prioritzant-los en funció del seu alineament amb els objectius estratègics de la institució.

Tot aquest procés ens permetrà un ús més eficient dels recursos que disposem i planificar amb antelació les seues necessitats.

Per a poder realitzar el control i la gestió d'una Cartera de Projectes TI estratègics en un període de temps, necessitem d'una oficina que ajude en la configuració i seguiment dels mateixos. Això permetrà que els projectes estén ben definits des del seu inici i que existisca una planificació temporal i de recursos més realista.

Aquesta oficina s'ha de materialitzar en l'Oficina de la Cartera de Projectes TI (OCP-TI)

Valor aportat per la Cartera de Projectes TI a l'Equip de Govern

Per a l'equip de direcció de la UV, la Cartera de Projectes TI ha de servir per a:

- Alinear l'estratègia de TI amb l'estratègia global de la Universitat de València.
- Determinar quins són els objectius estratègics més importants on invertir.
- Establir la prioritat dels projectes TI a dur a terme.
- Determinar el valor que proporcionen les TI a la nostra institució.

Presentació equip de direcció
Sol·licitud de Projecte TI

 

 

This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy