University of Valencia logo Logo del portal

  • Information System Service

RODERIC

Repositori d'Objectes Digitals per a l'Ensenyament la Recerca i la Cultura
És el repositori institucional de la Universitat de València. Es concep com una finestreta única per a l'accés i la difusió de la producció digital de la Universitat. RODERIC respon al compromís de la Universitat amb el moviment d'accés obert al coneixement adquirit amb la seva adhesió a la Declaració de Berlín (30 Setembre de 2008).

GREC

Aplicació de Gestió de la Investigació, desenvolupada per la Universitat de Barcelona i que actualment és utilitzada per diverses institucions i organismes d'investigació, entre les quals hi ha la Universitat de València.
GREC inclou un conjunt de bases de dades: Curícula Vitarum, projectes, publicacions, etc.), entorns de suport (taules, informació, registre, etc.) i programes d'explotació.

Díptic presentació GREC

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy