University of Valencia logo Logo ICT Service [SIUV] Logo del portal

La UV canvia el seu antivirus per a incrementar la seguretat TIC

  • IT Department
  • December 21st, 2023
Image de la noticia
Usar l’antivirus corporatiu és una mesura de seguretat d’obligat compliment a la UV.

La Universitat de València renova el seu antivirus amb l’objectiu d’incrementar la seguretat de tecnologies de la informació i les comunicacions (TIC). Aquest canvi suposa una millora a l’hora d’identificar, analitzar i neutralitzar les amenaces amb què ens trobem en el nostre treball diari.

Usar l’antivirus corporatiu és una de les mesures de seguretat d’obligat compliment que es té a la Universitat de València (Reglament de seguretat de la informació en la utilització de mitjans electrònics de la Universitat de València (art.8.2)). Així mateix, és important la seua actualització  permanent per a assegurar la detecció i eliminació de qualsevol amenaça cibernètica.

L’antivirus funciona amb Windows, Linux i macOS, i es pot descarregar en l’adreça https://www.uv.es/antivirus o també es pot sol·licitar ajuda al CAU (https://solicitudes.uv.es) per a la seua instal·lació.

Per a qualsevol dubte o consulta relacionada amb el nou antivirus, l’Àrea de Seguretat de la Informació del Servei d’Informàtica de la UV està accessible a través de https://solicitudes.uv.es o a través de l’adreça de correu electrònic antivirus@uv.es.