University of Valencia logo Logo del portal

  • Universitat de València

La Càtedra d’Estudis del Còmic participa en l’Escola d’Estiu Erasmus de Física

  • July 15th, 2019

Aquesta setmana s’està celebrant en la Facultat de Física del Campus de Burjassot de la UV l’Escola d’Estiu Erasmus de Física (E3F). Entre els participants es troba Álvaro M. Pons, director de la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-UV, que ha impartit una xerrada sobre superherois i ciència.

L'Escola d'Estiu Erasmus de Física (E3F) és una activitat coordinada per la Facultat de Física de la Universitat de València, que té com a objectiu oferir una sèrie de cursos, xerrades i activitats tant lúdiques com formatives a estudiants dels graus de Física i Matemàtiques, així com a estudiants de batxillerat interessats en estudis de ciència i tecnologia. L'escola pretén cobrir diferents àrees d'estudi i interés tant pel que fa a les temàtiques (xerrades, cursos, activitats, visites a laboratoris...) com al públic a qui va dirigida (estudiants interessats en qualsevol camp de la física). El programa inclourà xerrades sobre investigació desenvolupada en la indústria.

Entre aquestes xerrades es troba la que ha impartit, hui 15 de juliol, Álvaro M. Pons, director de la Càtedra d’Estudis del Còmic Fundación SM-UV, sota el títol “La ciència dels superherois”. La conferència, celebrada en el saló d’actes Lisa Meitner de la Facultat de Física, ha mostrat com és possible divulgar la ciència a través del gènere de superherois.

L’E3F es desenvoluparà fins al pròxim dia 19 de juliol. Més informació i el programa complet en aquest enllaç.

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy