University of Valencia logo Logo del portal

  • catedra cooperativas agroalimentarias

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries CAE-UV té projecció en tot el territori nacional, i pretén cobrir els següents àmbits de coneixement, relacionats amb el cooperativisme agroalimentari: 

  • Fiscalitat cooperativa
  • Règim jurídic cooperatiu
  • Règim econòmic de la cooperativa

La finalitat de la càtedra és la promoció d'activitats formatives, culturals, de recerca i d'extensió universitària, orientades cap al coneixement i difusió del règim jurídic, fiscal i econòmic de les cooperatives agroalimentàries d'Espanya.

En relació amb aquests temes, la Càtedra té com a objectius:

  1. Generar investigació bàsica, desenvolupament i investigació aplicada, comptant amb aquesta finalitat amb investigadors i operadors jurídics i econòmics de prestigi de tot l'àmbit nacional i internacional.
  2. Crear un espai de reflexió, generació i transmissió de coneixement sobre els temes esmentats i que afecten les cooperatives agroalimentàries, comptant per això amb els operadors del sector.
  3. Estimular l'estudi sobre els temes que afecten les cooperatives agroalimentàries per part dels estudiants i graduats de les matèries jurídiques i econòmiques en l'àmbit nacional, contribuint a generar experts en aquestes matèries.
  4. Difondre el fenomen de les cooperatives agroalimentàries i les seues característiques, així com les especialitats del seu règim jurídic, econòmic i fiscal, tant en relació amb estudiants i graduats com amb operadors jurídics i altres experts.

Directora de la càtedra: María Pilar Alguacil Marí

 
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy