Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació en Criminologia i Ciències Penals Logo del portal

Jornades Online Dret Penal i Ordre Constitucional

  • 6 de maig de 2021
Image de la noticia

Aquestes Jornades estan organitzades pel Projecte d'I+D “Dret penal de la perillositat: tutela i garantia dels drets fonamentals” (DER2017/86336-R). Un dels eixos del Projecte és la relació entre Dret penal i drets fonamentals, matèria sempre complexa però en la qual en els últims anys s'han accentuat les tensions especialment en alguns àmbits: la llibertat d'expressió, les de reunió i manifestació lligades a la reivindicació col·lectiva d'objectius polítics, i l'àmbit d'actuació exempt de responsabilitat penal per estar protegit per prerrogatives d'inviolabilitat o immunitat derivades de l'exercici de càrrecs públics. Les Jornades es plantegen com un mitjà de difusió d'una part dels resultats aconseguits en el Projecte, i alhora com a fòrum de trobada amb especialistes de reconegut prestigi en les matèries tractades, per a sotmetre a discussió i debat els citats resultats.

Les Jornades s'estructuren a través de tres taules redones seguides de debat, a celebrar els dies 6 i 20 de maig, i 3 de juny, de 18.00 a 20.00h.

Activitat recognoscible pels programes de doctorat en Dret, Ciència Política i Criminologia, i en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional.

Inscripció

La inscripció és gratuïta; però imprescindible perquè es proporcione accés a les sessions. Per a inscriure's cal indicar el nom i cognoms complets i una adreça de correu electrònic. A eixa adreça de correu electrònic es confirmarà la inscripció, s'enviarà l'enllaç per seguir les sessions i es remetrà el certificat d'assistència als qui el sol·liciten sempre que hagen assistit al 80% del temps de les sessions (per a verificar-ho és imprescindible que en accedir a cada sessió els assistents escriguen el seu nom tal com ho van fer constar en inscriure's en les Jornades).

JORNADES Online DRET PENAL I ORDRE CONSTITUCIONAL 

6 i 20 de maig, i 3 de juny, de 18.00 a 20.00h. 

INSCRIPCIONS Link

CARTEL Link