Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Biotecnologia i Biomedicina (BIOTECMED) Logo del portal

Més de vuitanta persones participen en la Jornada Científica Anual de l'Institut Universitari BIOTECMED

  • 13 de juliol de 2022
Image de la noticia

Dimarts 12 de juliol l'Institut Universitari BIOTECMED va celebrar la seva Jornada Científica Anual, amb l'assistència de més de 80 persones. Després d'una breu introducció a càrrec del director, Juan Ferré, es va donar pas a vuit xerrades científiques.

Entre els conferenciants, nous membres de l'Institut van presentar els seus respectius temes de recerca, entre els quals es va parlar de malalties neurodegeneratives, bioinsecticides, resistència a insecticides químics, biofísica de proteïnes i creació d'empreses.

També van participar dos científics sènior d'Hong Kong, que van parlar de trànsit intracel·lular en plantes, i un investigador de l'IBMCP, que va parlar del projecte “viroma planetari” que pretén identificar els virus de totes les mostres possibles. La Jornada va acabar amb un dinar de germanor on els assistents van poder intercanviar impressions i conèixer-se millor.

Llista d'enllaços:

Imatges: