Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Biologia teòrica

La mútua relació entre l’experimentació i la teoria permet l’avanç de la ciència. El grup de Biologia Teòrica busca metàfores que ajuden a reconèixer les complexes relacions existents entre els nombrosos elements que conformen el món del natural. Intentem comprendre la complexitat dels fenòmens naturals des d’una perspectiva científica juntament amb petites dosis de filosofia i un fort sentit de l’humor.

L’interès del grup va des de l’estrictament biològic –el desenvolupament embrionari i la dinàmica evolutiva, així com la interacció entre tots dos processos, posant una atenció especial a l’origen de la multicel·lularitat i els eixos corporals dels metazous– al pensament interior i profund de la ment de l’escaquista o el peculiar ull escrutador de l’artista. Cada perspectiva té el seu lloc en el procés de descobriment: la biològica, l’escaquística i l’artística, usant la visió del món de cadascuna d’aquestes i assumint-les com a formes vàlides d’interrogar sobre la multiplicitat de tendències i processos de l’evolució de la vida a la Terra.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies