Logo de la Universitat de València Logo Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva Logo del portal

 • 2007-2010.- Canvis ambientals i trets dels cicles vitals en ocells de la península Ibèrica. Finançat pel Ministeri d’Educació i Ciència (pla nacional d’R+D+I, programa nacional de Biodiversitat, Ciències de la Terra i Canvi Global). Investigador Principal: Dr. Juan José Sanz. Hi participen: Emilio Barba i Francisco Atiénzar.
 • 2007-2009.- Elaboració d’estudis faunístics i botànics per l’obra “Connexió del curs baix del riu Xúquer amb el tram V. Nova conducció Xúquer-Vinalopó. Tram I”. Contracte d’investigació entre l’empresa Acciona Infraestructuras i i la Universitat de València. Investigador responsable: Dr. Emilio Barba.
 • 2007.- Distribució dels rèptils, amfibis, peixos i macroinvertebrats aquàtics al terme municipal de Carcaixent: aplicació a la gestió mediambiental de municipi. Contracte subscrit entre el M. I. Ajuntament de Carcaixent i la Universitat de València. Investigador responsable: Dr. Juan Salvador Monrós.
 • 1996.- Sense límit. Xarxa d’Estacions d’Anellatge d’Esforç Constant a la Comunitat Valenciana. Investigador responsable: Juan Salvador Monrós González.
 • 1975.- Sense límit. Estudi dels ocells que nidifiquen als tarongerars amb controls anuals del nombre d’espècies, grandàries de la població i aspectes de la reproducció sobre la base del control de la totalitat dels nius construïts en la superfície d’estudi. Investigador responsable: José A. Gil-Delgado.
 • 1979.- Sense límit. Seguiment d’una colònia de voltors a la província de Terol. Investigador responsable: José A. Gil-Delgado.
 • 2006-2008.- Conservació i gestió de les poblacions de repicalons iberooriental (Emberiza schoeniclus witherby) a la península Ibèrica: aplicació de models predictius de distribució, demografia i genètica de poblacions. Ministeri de Ciència i Tecnologia, Direcció general d’Investigació. Projectes d’investigació del pla nacional d’R+D+I. Juan Salvador Monrós González.
 • 2006.- Realització d’un sistema d’informació geogràfica de la vegetació de Carcaixent: aplicació a la gestió mediambiental del municipi. Contracte subscrit entre el M. I. Ajuntament de Carcaixent i la Universitat de València. Investigador responsable: Dr. Juan Salvador Monrós González.
 • 2005-2007.- Evolució d’estratègies vitals en ocells insectívores forestals en relació amb supervivència juvenil i adulta: variació geogràfica i temporal a diverses escales i mecanismes subjacents. Finançat pel Ministeri de Ciència i Tecnologia (pla nacional d’R+D+I, programa nacional de Biodiversitat, Ciències de la Terra i Canvi Global). Investigador principal: Dr. Juan Moreno Klemming. Hi participa: Emilio Barba Campos.
 • 2005-2007.- Dynamics and viability of populations: stochastic and deterministic contributions. Finançat per la Suomen Akatemia, Finland. Investigador principal: Dr. Markku Orell. Participa: Emilio Barba Camp.
 • 2005.- Inventari de flora i fauna al canal Xúquer-Túria i els seus voltants. Contracte d’investigació entre l’empresa MS Enginyers S. L. i la Universitat de València. Investigador responsable: Dr. Emilio Barba Campos. Participa: Juan S. Monrós González.
 • 2004.- Realització d’un sistema d’informació geogràfica de la fauna vertebrada de Carcaixent: aplicació a la gestió mediambiental del municipi. Contracte subscrit entre el M. I. Ajuntament de Carcaixent i la Universitat de València. Investigador responsable: Dr. Juan Salvador Monrós González.
 • 2003-2005.- Estudi de l’ús de l’hàbitat de l’ànec capblanc a la Comunitat Valenciana. Contracte subscrit entre la Conselleria de Territori i Habitatge de la Generalitat Valenciana i la Universitat de València, a càrrec del programa LIFE. Investigador Responsable: Dr. Emilio Barba Campos.
 • 2004.- Proveïment d’aigua potable a la ribera del Xúquer: programa de vigilància ambiental dels Ullals de Massalavés. Estudi d’indicadors. Contracte d’investigació entre l’empresa NaturLife Medio Ambiente S. L. i la Universitat de València. Investigador responsable: Dr. Emilio Barba Campos.
 • 2004.- Requeriments ecològics d’algunes espècies d’ocells en plantacions de tarongers. Contracte d’investigació entre l’empresa FMC Chemical sprl. i la Universitat de València. Investigador responsable: Dr. Emilio Barba Campos.
 • 2003-2005.- Models predictius per a la distribució de l’avifauna en paisatges semiàrids fragmentats: aplicació a l’estudi de l’efecte dels canvis d’ús del sòl sobre la diversitat. Finançat pel Ministeri de Ciència i Tecnologia, Direcció general d’Investigació (REN2002-03395/GLO). Investigador responsable: Dr. Germán M. López Iborra.