Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

L'institut busca socis de l'àmbit de la salut fins al 28 de febrer per a participar en un nou projecte d’eHealth

  • 8 de febrer de 2023
Image de la noticia

L'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (IRTIC) convida a potencials socis europeus de l'àmbit de la gestió de la informació sobre salut a participar en la convocatòria “HORIZON-HLTH-2023-IND-06-02: Expanding the European Electronic Health Rècord exchange Format to improve interoperability within the European Health Data Space”, centrada en el foment d'un sistema unificat de dades sanitàries personals, i transmetre el seu interés a formar un consorci abans del 28 de febrer. El projecte se situa en el marc Horitzó Europa de la Comissió Europea, tindrà una duració estimada de 24 mesos i comptarà amb una subvenció de 4 milions d'euros per a cadascuna de les dues millors propostes.

Per a incentivar el desenvolupament de tecnologies innovadores amb aplicacions útils en la ciutadania i les organitzacions, l’IRTIC ha impulsat la plataforma Join Consortium. A través d'aquesta eina, l'institut anunciarà convocatòries com la present en la qual les entitats interessades podran enviar la seua informació per a ser tingudes en consideració en les diferents propostes que es promoguen.

L’IRTIC cerca per a aquesta convocatòria socis pertanyents a la UE que gestionen dades sanitàries, com per exemple membres de salut pública, de salut privada, grups hospitalaris, centres d'investigació mèdica, centres clínics, laboratoris, grups farmacèutics i mútues de salut. Les entitats interessades que s'adapten a aquest perfil poden enviar la seua informació de contacte, com s'ha indicat anteriorment, fins al 28 de febrer a ehealth@irtic.uv.es.

La iniciativa, centrada en salut electrònica (eHealth), s'alinearà amb la Directiva Europea i l'Espai Europeu de Dades Sanitàries. El projecte contribuirà a la implementació d'aquesta directiva i a l'adaptació de l'estàndard europeu.

La informació sobre la convocatòria extreta del Call for Proposals, la data del qual límit per a presentar una proposició ferma és el 13 d'abril, es troba en aquest enllaç. L'acció està subvencionada per complet per la Unió Europea.