Logo de la Universitat de València Logo Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions Logo del portal

Ubicació

L'IRTIC es troba dins del grup d'edificis que conformen el Parc Científic de la Universitat de València situats en el campus de Burjassot/Paterna. L'adreça de l'Instituto és:

Institut de Robòtica. Parc Científic, Universitat de València
C/ Catedràtic José Beltrán 2, 46980, Paterna (València)
coordenades GPS Latitud N: 39.513529 Longitud W: 0.425262 

 


Ver mapa más grande 

Com arribar a l'IRTIC?

Com arribar en cotxe:
L' accés es realitza des de València mitjançant l'autovia CV-35, coneguda popularment com a "Pista de Ademúz". A continuació en el mapa es mostra com arribar des de l'eixida 4b BURJASSOT - Fira de mostres Foro Nord, Foro Centre - Centre TVV de la carretera CV-35.  

 


Ver mapa más grande 

 

Com arribar en metro:

La parada del metro més propera a l'IRTIC correspon a la parada TVV de la línia 4 del metro. Una vegada en la parada de tramvia TVV el trajecte a peu és el següent:  

 


Ver Desde el tranvia en un mapa más grande 

 

Per a la  vostra comoditat us oferim l'enllaç a la pàgina oficial de metrovalencia per a que puga obtindre la millor combinació per a arribar a la parada des del seu origen. 

Com arribar en autobús:

La línia d'autobús de l'EMT per anar a l'Institut de Robòtica és la 63 Noves facultats - Xàtiva. La parada més propera a l'Institut de Robòtica és la parada de Vicent Andrés Estellés - Darrere de les facultats. Una vegada en la parada de l'autobús, el trajecte a peu és el següent:

 


Ver Desde el Bus en un mapa más grande 

 

Per a la vostra comoditat us oferim l'enllaç a la pàgina de l'EMT per tal que pugau calcular la ruta d'autobuses que millor s'adapta a les vostras necessitats.