Logo de la Universitat de València Logo Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions Logo del portal

Història

L'Institut de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, IRTIC, de la Universitat de València va ser fundat el 1991 per professors adscrits a diversos departaments de la mateixa, hui majoritàriament al Departament d'Informàtica. Actualment l'IRTIC compta amb 29 professors, 16 llicenciats contractats per a la investigació, i un nombre variable de becaris, segons els projectes.

L'activitat de l'Institut ha canviat i s'ha diversificat enormement des de la seva fundació, hui realitza essencialment contractes per a l'assessoria, la prestació de serveis i la col · laboració en el disseny i implantació de productes, tant amb empreses com amb administracions públiques. Aquests projectes d'investigació i contractes se centren en els camps de telemàtica en trànsit i transport, gràfics per computador i realitat virtual, simulació de maquinària civil, serveis de xarxa i seguretat informàtica, control de dispositius robòtics i procés digital d'imatges.