Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Formació del Professorat Logo del portal

Tabla de personas
Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
MARIN SUELVES, DIANA

MARIN SUELVES, DIANA

PDI-Titular d'Universitat

Departamento de Didáctica y Organización Escolar Univ. Valencia Av. Blasco Ibáñez, 30 46010 Valencia

(9638) 64603

diana.marin@uv.es

Biografia
 

Després de realitzar els estudis de Psicologia (2003), Psicopedagogia (2004) i Magisteri (2006) amb premi extraordinari, vaig realitzar la meua tesi doctoral en el camp de la Psicologia Social (2006), amb una intervenció centrada en l'escola primària.

He participat en diversos projectes d'innovació i recerca finançats en convocatòries nacionals d'I + D + I, com a becària de col·laboració i recerca i actualment com a investigadora del grup CRIE. A més, he presentat ponències i comunicacions a congressos nacionals e internacional, i col·laborat en revistes científiques com: Revista d'Educació, RELATEC, Etic @ net, LEEME, Comunicació i Pedagogia, Aula d'Innovació Educativa o Quaderns de Pedagogia.

Els dos grans temes en què he centrat el meu desenvolupament professional han estat la intervenció psicoeducativa, l'atenció a la diversitat, el desenvolupament positiu de nens i adolescents i la competència digital.

Membre de RUTE, IARTEM y RIDIVI.

PARDO BALDOVI, MARIA ISABEL

PARDO BALDOVI, MARIA ISABEL

PDI-Ajudant Doctor/A

Professora del Departament de Didàctica i Organització Escolar - Despatx 601 Facultat de Filosofia i CC. Educació Av. Blasco Ibáñez,30 46010 - València

misabel.pardo@uv.es

Biografia
 

Professora Ajudant Doctora del Departament de Didàctica i Organització Escolar.

Doctora amb mencions Cum Laude i Internacional per la Universitat de València. La seua investigació doctoral va ser finançada pel Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades del Gobierno de España (Referencia: FPU16/04009) i va rebre el Primer Premi a la Millor Tesi Doctoral en Tecnologia Educativa otorgat per l'associació d'investigadors RUTE (Xarxa Universitaria de Tecnologia Educativa). 

Diplomada en Magisteri d'Educació Primària, Llicenciada en Pedagogia, Màster en Política, Gestió i Direcció d'Organitzacions Educatives i Màster en Professora d'Educació Secundària (especialitat Orientació Educativa) per la Universitat de València.

Ha exercit com a mestra d'Educació Primària i com a investigadora i European Project Manager en el Instituto Tecnológico del Producto Infantil y de Ocio (AIJU), treballant en distints projectes de I+D+i internacionals.

Les seues línies d'investigació aborden l'organització escolar, el desenvolupament professional docent i la tecnologia educativa.

És membre del Grup d'investigació CRIE Curriculum, Recursos i Institucions Educatives (GIUV2013-105) de la Universitat de València, de la Xarxa Universitària de Tecnologia Educativa (RUTE) i de la Xarxa Espanyola d'Excel·lència Sobre R+D+i i Ciència per a Videojocs (RIDIVI).

VIDAL ESTEVE, ISABEL

VIDAL ESTEVE, ISABEL

PDI-Ajudant Doctor/A

Departament de Didàctica i Organització Escolar Despatx 601 Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Av. de Blasco Ibáñez, 30, 46010 València,

83712

isabel.vidal@uv.es

Biografia
 

Professora Ayudant Doctora del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València (Espanya).

Doctora amb menció Cum Laude i Internacional en Educació per la Universitat de València. La seua tesi doctoral, centrada en les estratègies organitzatives i didàctiques que contribueixen a la inclusió educativa de l’alumnat amb Trastorn de l’Espectre de l’Autisme (TEA) en Educació Primària (2023), va ser finançada pel Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats (FPU17/00372).

Graduada en Mestre/a d’Educació Primària amb menció en Pedagogia Terapèutica i premi extraordinari (2015), i Màster en Educació Especial (2017), compta amb experiència en centres educatius ordinaris i en centres d’Educació Especial. Va obtindre una beca de col·laboració finançada pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (2015–2016).

Les seues principals línies d’investigació són la intervenció educativa, l’atenció a la diversitat, la inclusió i la tecnologia educativa.

Ha participat en diversos projectes d’innovació i investigació finançats per convocatòries nacionals i autonòmiques d’I+D+i. És investigadora del grup CRIE (GIUV2013-105) des del curs 2015–2016 fins a l’actualitat. Membre de RUTE (Xarxa Universitària de Tecnologia Educativa), de RUEI (Xarxa Universitària d’Educació Inclusiva) i de la Xarxa Espanyola d’Excel·lència en I+D+i i Ciència en Videojocs (RIDIVI). Ha publicat articles, llibres i capítols de llibres tant a nivell nacional com internacional, destacant revistes com International Journal of Developmental Disabilities, Siglo Cero, Education Sciences, Campus Virtuales o Revista de Educación a Distancia, i editorials com Octaedro, Graó o Dykinson. També ha participat en congressos nacionals i internacionals, presentant ponències i comunicacions en HEAd, EDUTEC, IARTEM o JUTE, entre altres.

GABARDA MENDEZ, VICENTE

GABARDA MENDEZ, VICENTE

PDI-Prof. Permanent Laboral PplDirector/a de Seccio Departamental

Profesor Permanente Laboral Direcor de la Sección Departamental en la Facultat de Formació del Professorat Departament de Didàctica i Organització Escolar Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Av. Blasco Ibáñez, 30 6ª planta. Despatx D-18

(9638) 64604

vicente.gabarda@uv.es

Biografia
 

Doctor en Estudis Socials i Polítics de l'Educació. Màster en Professor d'Educació Secundària i Llicenciat en Pedagogia. Professor permanent laboral del Departament de Didàctica i Organització Escolar de la Universitat de València, on imparteix docència en els Graus de Mestre i Pedagogia. Experiència en docència i gestió universitària, dirigint programes i departamens e implementant projectes de innovació docent en entorns presencials i virtuals. Le seues línees de investigació s'orienten cap a la formació del professorat, la integració curricular de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació i la innovació educativa. És membre del Grup de investigació CRIE (Curriculum, Recursos e Instituciones Educativas, GIUV2013-105) de la Universitat de València y del Grupo de Investigación en Innovación y Tecnología Educativa -INNOEDUCA- de la Universidad de Málaga (Grupo consolidado de la Junta de Andalucía SEJ-533).

SAN MARTIN ALONSO, ANGEL

SAN MARTIN ALONSO, ANGEL

PDI-Catedratic/a d'UniversitatCoordinador/a de Programa de Doctorat

Avda Blasco Ibáñez, 30 Facultad de Filosofía y Ciencias de la Educación 46010 Valencia

(9638) 64591

angel.sanmartin@uv.es