Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària: Aplicacions al Context Valencià Logo del portal

Conferència inaugural curs acadèmic 2016-17

  • 26 de setembre de 2016

El proper dia 28 de setembre de 2016, a les 16:30, a la sala de juntes “César Simón” de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València tindrà lloc la conferència inaugural dels estudis de Màster en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària.

La conferència estarà a càrrec de Rubén Trenzano Juan, i porta per títol “La nova política lingüística” i fa una ullada al paper de la universitat en la política lingüística del Govern Valencià.

Rubén Trenzano Juan (l'Orxa, 1976) és llicenciat en Filologia Catalana per la UVEG, institució a la qual ha estat vinculat com a estudiant i com a professional des de la seua arribada a la universitat.
Com a membre del BEA, va formar part de l'ADR, de la Junta de Facultat i del Claustre de la UVEG.
Començà la seua carrera professional com a becari del Servei de Política Lingüística, on més tard guanyà una plaça de tècnic superior d'assessorament lingüístic.
Entre 2004-2015 hi exercí de Cap d'Àrea de Formació Lingüística, un càrrec que el va portar a col·laborar en projectes, jornades i recerques sobre la gestió del multilingüisme amb la Generalitat Valenciana, la Generalitat de Catalunya, la Xarxa Vives d'Universitats, el Ministeri d'Educació i la Comissió Europea.
Ha sigut també professor del Màster en Assessorament Lingüística i Cultura Literària de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació de la Universitat de València.
Des del 8 de juliol de 2015 és director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat Valenciana.