Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Assessorament Lingüístic i Cultura Literària: Aplicacions al Context Valencià Logo del portal

Descripció i característiques

El Màster en “Assessorament lingüístic i cultura literària. Aplicacions al context valencià” ve a recollir la trajectòria anterior que han desenvolupat els Departaments de Filologia Catalana de la Universitat de València i de la Universitat d’Alacant en matèria d’investigació i formació de postgrau i que abans rebia el nom de “cursos de doctorat”. Però no sols això, sinó que els actuals estudis que condueixen a la titulació de Màster incorporen un vessant més professional, orientat especialment a oferir als estudiants estratègies per tal d’acarar-se al mercat laboral amb més recursos i millors. És per això que el Màster en “Assessorament lingüístic i cultura literària. Aplicacions al context valencià”, que s’aixopluga dins una institució tan prestigiosa com l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, incorpora professionals dels àmbits de la llengua i de la literatura de reconeguda solvència i amb prestigi, per tal de formar el millor possible als estudiants.

El Màster en “Assessorament lingüístic i cultura literària. Aplicacions al context valencià” és cert que es troba orientat particularment cap a les persones amb estudis anteriors (llicenciatura o grau) en Filologia Catalana, però tampoc es troba tancat a altres llicenciats i graduats en altres disciplines que acrediten documentalment el seu coneixement del català oral i escrit per tal de poder seguir convenientment la docència i per tal de poder realitzar les proves exigides en aquesta llengua.