University of Valencia logo Logo Master's Degree in Audiovisual Contents and Formats Logo del portal

Jornades de cine en valencià

Les Jornades de “Cine valencià. Cine en valencià: Els llenguatges de la cinematografia valenciana” es celebren el 30 i 31 d’octubre i el 14, 15, 27 i 28 de novembre en la sala SGAE Centre Cultural.

19 november 2019

Estan organitzades conjuntament pel Departament de Teoria del Llenguatges i Ciències de la Comunicació, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), l’Institut Valencià de Cultura, Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) i la Societat General d’Autors i Editors de València (SGAE).

L’entrada a les jornades és lliure i es podrà obtindre un certificat d’assistència inscrivint-se, de manera gratuïta també, a la pàgina oficial. Aquest s’obté només en el cas d’haver assistit almenys al 80% de les sessions. Consistirà en un certificat de l’Universitat de València i també un diploma d’assistència de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. 

Un total de sis són les sessions que estructuren esta activitat, en les quals tindran lloc les projeccions de les diferents obres. Així mateix, després de cada una d’aquestes es donarà pas a una taula redona en què es tractaran diferents temàtiques. En aquests debats es comptarà amb la participació de diverses personalitats del sector. Els títols que acompanyen aquesta edició son: “La família (Dementia)” de Giovanna Ribes, “M’esperaràs?” de Carles Alberola, “La banda” de Roberto Bueso, “Animal Crackers” de Tony Bancroft y “Filoxènia, “El rapte d’Europa” de Vicent Monsonís.

Arribats a aquest punt, encara queden pendents les sessions cinquena i sisena de l’edició, que tindrà lloc el 27 i 28 de novembre, respectivament. El dimecres es projectarà el curt de Vicent Monsonís i el dijous, el dia de l’última sessió, es dedicarà al Curts de 2018 de l’Institut Valencià de Cultura.

Tags