University of Valencia logo Logo Master's Degree in Audiovisual Contents and Formats Logo del portal

Jornades TVMORFOSIS/CONTD 2015-2016

Jornades TVMORFOSIS/CONTD 2015-2016

La multidifusió dels continguts de proximitat centrarà el debat de la nova edició de les Jornades TVMORFOSIS/CONTD, que tindran lloc el 25 i 26 de maig.

23 may 2016

El 25 i 26 de maig donarà començament una nova edició de les Jornades TVMORFOSIS/CONTD, destinades a tendir ponts entre tots els agents implicats en la recerca i producció audiovisual: indústria, universitat i administració.

Aquesta iniciativa pretén fomentar la discussió entre Europa i Iberoamèrica per a extraure conclusions sobre l'estat del flux mediàtic digital i aportar referents d'equilibri i regularització en els diferents àmbits de la Comunicació audiovisual. Les jornades estan obertes al públic en general, encara que estan especialment dirigides a estudiants dels graus i postgraus relacionats amb la comunicació, professionals del sector audiovisual i investigadors i experts dels mitjans audiovisuals.

En aquesta edició, les Jornades centraran la seua atenció en la multidifusió dels continguts de proximitat dins del marc de l'era digital a través de dos dies de debats entorn de les següents qüestions:

  • La televisió de proximitat en l'espai europeu;
  • Diversitat cultural i sistemes de regulació ;
  • Cap a un nou model de televisions autonòmiques a Espanya;
  • Models de televisió de proximitat a Iberoamèrica;
  • El relat transmedia en la proximitat;
  • Els continguts audiovisuals de proximitat.

Els estudiants del Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals presentaran en la sessió de pitching del dijous 26 de maig els cinc projectes seleccionats durant el curs:

  • En Aguas del Egeo és una sèrie de ficció dramàtica que narra la història d'un grup de voluntaris de l'ONG Salva-Vides i una periodista infiltrada que, per diversos motius, es marxen a la illa grega d'Hyphos.
  • Brigada Carcajada és un docusoap que mostra la labor social que realitzen els pallassos d'hospital, així com la persona que hi ha darrere de cadascun d'ells.
  • PIAC és un projecte interactiu multiplataforma, educatiu i transmediático que naix amb l'objectiu d'acostar l'art a la gent corrent.
  • Huellas del Pasado  és una docuficción sobre l'ancianidad i els seus reptes a través de diferents històries de vida.
  • El Vigilante és una sitcom que narra la història d'un exmilitar de l'exèrcit espanyol que deixa de costat la visió d'una jubilació tranquil·la.

En aquesta edició, les Jornades centraran la seua atenció en la multidifusión dels continguts de proximitat

La Universitat de València i el Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals organitzen cada primavera des de l'any 2007 les Jornades CONTD de Continguts per a la Televisió Digital. Des de 2015, es fonen amb TV Morfosis, un programa en directe del Canal 44 de la Universitat de Guadalajara (Mèxic), convertint-se en un format televisiu que compta amb convidats europeus i llatinoamericans i que es retransmet en directe a través de la xarxa de Televisions Universitàries i de l'Espai de Radiodifusió Iberoamericà, i que es pot seguir a través d'Internet en aquesta adreça.

La inscripció d'assistència a les Jornades TVMorfosis/CONTD és gratuïta. Tots aquells que desitgen rebre un certificat que acredite la seua assistència a les jornades, hauran d'emplenar el formulari online que prompte estarà disponible en l'apartat inscripcions. Els tipus d'inscripció són els següents:

  • Inscripció presencial: limitat a l'aforament de la sala.
  • Inscripció electrònica: les Jornades es retransmetran en directe, de manera que enguany s'obri l'opció de per realitzar una inscripció online que requereix d'un usuari Twitter per a facilitar la participació de l'assistent online. Posteriorment, a tots els inscrits per aquesta via se'ls enviarà un correu amb les instruccions d'accés.
  • Inscripció de comunicacions: aquells que presenten comunicació durant les jornades hauran de fer un ingrés de 100€.
Tags CONTD , congressos
Published by: Pablo Martí Prats