University of Valencia logo Logo del portal

  • Plató TAU

Rebeca Sirera Blanco. Màster en Continguts i Formats Audiovisuals

Rebeca Sirera Blanco

21 june 2018

Rebeca Sirera Blanco

Madrid, Espanya

Promoció 2017/2018

El Màster en Continguts i Formats Audiovisuals m'ha ofert una visió molt realista del panorama audiovisual. Sempre m'ha agradat la televisió i he volgut treballar en ella i gràcies al Màster he pogut descobrir de la manera més propera com funciona el mitjà.

Això ha estat possible gràcies a la planificació dels mòduls del curs i als professionals del sector que han participat en el mateix. Els mòduls de treball teòrics m'han ajudat a asseure una bases necessàries sobre les quals treballar en els projectes que en la part pràctica s'anaven a dur a terme. En els últims mesos de curs l'ajuda i els consells dels professors i experts que han vingut a il·lustrar-nos i guiar-nos en disseny del projecte han estat essencials per poder desenvolupar-los.

Gràcies al Màster i a la seva metodologia de treball he pogut potenciar les meves virtuts i qualitats i trobar la funció que millor sé exercir dins del disseny i desenvolupament de formats audiovisuals. El curs crea escenaris en els quals se simulen dinàmiques de treball molt professionals i properes a la realitat.

Convert to PDF (new window)
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy