Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Plató TAU

Rebeca Sirera Blanco. Màster en Continguts i Formats Audiovisuals

Rebeca Sirera Blanco

21 de de juny de 2018

Rebeca Sirera Blanco

Madrid, Espanya

Promoció 2017/2018

El Màster en Continguts i Formats Audiovisuals m'ha ofert una visió molt realista del panorama audiovisual. Sempre m'ha agradat la televisió i he volgut treballar en ella i gràcies al Màster he pogut descobrir de la manera més propera com funciona el mitjà.

Això ha estat possible gràcies a la planificació dels mòduls del curs i als professionals del sector que han participat en el mateix. Els mòduls de treball teòrics m'han ajudat a asseure una bases necessàries sobre les quals treballar en els projectes que en la part pràctica s'anaven a dur a terme. En els últims mesos de curs l'ajuda i els consells dels professors i experts que han vingut a il·lustrar-nos i guiar-nos en disseny del projecte han estat essencials per poder desenvolupar-los.

Gràcies al Màster i a la seva metodologia de treball he pogut potenciar les meves virtuts i qualitats i trobar la funció que millor sé exercir dins del disseny i desenvolupament de formats audiovisuals. El curs crea escenaris en els quals se simulen dinàmiques de treball molt professionals i properes a la realitat.

Convertir a pdf (obri en nova finestra )
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies