Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

La Universitat de València  i el  Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals organitzen les Jornades CONTD de Continguts per a la Televisió Digital que se celebren cada primavera a València des de l'any 2007.

Un espai d'anàlisi per als experts i investigadors en continguts, els creadors i innovadors de nous formats, els teledifusors i els professionals de la producció audiovisual. Una referència des de la qual tendir ponts de diàleg entre tots els agents implicats en el procés: indústria, universitat i administració.

Des de 2015 a més, es fonen amb TVMorfosis, programa en directe del Canal 44 de la Universitat de Guadalajara (Mèxic), transformant-se en un format televisiu que compta amb convidats europeus i llatinoamericans, que es retransmet en directe a través de la xarxa de Televisions Universitàries i de l'Espai de Radiodifusió Iberoamericà.

Una iniciativa que pretén obrir un fòrum de discussió entre Europa i Iberoamèrica per a traure conclusions de l'estat del flux mediàtic digital i aportar referents d'equilibri i regularització en els diferents àmbits de la Comunicació audiovisual.

Un marc en el qual diversos experts i professionals d'àmbit internacional debaten i exposen les seues diferents visions sobre el sector audiovisual. Amb les seues aportacions i les del públic assistent, les Jornades TVMORFOSIS/CONTD s'han convertit en un fòrum en el qual reflexionar sobre els continguts televisius en el context de redefinició contínua de l'escenari audiovisual internacional.

Les jornades que són retransmeses en directe en aquesta pàgina web,  acaben amb una sessió de pitching en la qual els estudiants del Màster en Continguts i Formats Audiovisuals presenten els seus projectes a una representació de la indústria audiovisual.

Tots els videos i conclusions resultants de les jornades poden ser consultats en aquesta web.

Les Jornades TVMORFOSIS/CONTD estan obertes al públic en general, encara que estan especialment dirigides a:

  • Estudiants dels graus i postgraus relacionats amb la comunicació.
  • Professionals del sector audiovisual.
  • Investigadors i experts dels mitjans audiovisuals.