Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Foto Nom i cognoms Adreça + info Biografia
BADIA TAMARIT, ALEX

BADIA TAMARIT, ALEX

BAIXAULI BELTRAN, MARCO ANTONIO

BAIXAULI BELTRAN, MARCO ANTONIO

CABRERA GARCIA-OCHOA, YOLANDA

CABRERA GARCIA-OCHOA, YOLANDA

PDI-Contractat/Da Doctor/A

Despacho S08

(9639) 83029

yolanda.cabrera@uv.es

Biografia
 

Doctora i Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València. Ha desenrotllat la seua activitat professional en televisió, ràdio i agències de publicitat per a diferents empreses. I ha desenrotllat la seua vida laboral en les àrees de producció i realització. Posseïx àmplia experiència docent i de gestió en l'àmbit universitari. En la seua activitat científica destaca la participació en 5 projectes d'Investigació del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, un projecte Europeu i 5 projectes interns de distintes universitats. La seua producció científica i línies d'investigació abordats se centren en qüestions de gènere, estereotips, publicitat, comunicació científica e innovació educativa. En l'actualitat és docent en la Universitat de València en el màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals i en el Grau de Comunicació Audiovisual on desde 2020 és la coordinadora de las pràctiques externes.  A més compagina esta activitat docent amb el desenrotllament de projectes audiovisuals i producció en rodatjes publicitaris.

COSTA FOLGADO, ALFRED

COSTA FOLGADO, ALFRED

FERNANDEZ ALONSO, ISABEL

FERNANDEZ ALONSO, ISABEL

FRANCES DOMENECH, MIQUEL

FRANCES DOMENECH, MIQUEL

PDI-Titular d'Universitat
Director/a Titulacio Master Oficial
Director/a Taller Audiovisuals

Taller d'Audiovisuals de la UVEG c/ Serpis, 29 46022 - Valencia

(9639) 83628

miquel.frances@uv.es

Biografia
 
Professor titular de Comunicació Audiovisual de la Universitat de València, director del Màster oficial en Continguts i Formats Audiovisuals i responsable del Taller d'Audiovisuals de la UVEG. Actualment és també President del grup de treball en Comunicació Audiovisual i Multimèdia de CRUE Comunicació (Consell de Rectors de les Universitats Espanyoles) i membre del Consell Directiu de l'Associació de les Televisions Educatives i Culurals Iberoamericanes, a més de Secretari General (ATEI)

Com a responsable del grup de recerca “Continguts i Formats Audiovisuals” (CONTD) ha participat en projectes com: La comunicació de la ciència a la televisió. Estratègies narratives del documental científic a Europa i El vídeo online com a eina per comunicar la ciència amb la col·laboració de les Universitats de Navarra, Pompeu Fabra, Universitat de Porto, University of Carolina i University Otago i la Universitat lliure de Berlín; l'Arxiu de la Memòria Oral Valenciana amb la col·laboració de la Diputació de València i RTVV; o Telde: Teleeducació per al Desenvolupament amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i les cinc Universitats públiques valencianes. També és avaluador de projectes de l'Agència Nacional d'Avaluació i Prospectiva (ANEP), i ha participat al projecte MECESUP a les Universitats Hispanoamericanes com a expert internacional. Actualment forma part del grup d'Universitats Iberoamericanes que han desenvolupat el projecte de debats en comunicació TVMORFOSIS.

Com a director del Taller d´Audiovisuals ha estat responsable de la producció nombrosos documentals de divulgació científica i vídeos educatius com: Memòries d´una Escola, Els Moriscos Valencians, 500 Anys d´Història de la Universitat de València, Menú de Gens, Dones i Poder: Baix el Sostre de Cristall, Els Cetacis de la Mediterrània, Creart, El Jardí Botànic de la Universitat de València, Del roig al blau: la transició valenciana, Sota la Pell del Conflicte, Josep Antoni Cavanilles: Hª del paisatge, La Riuà, Mediterrània Visca, Territori Enològic, Ser Joan Fuster, Després de la Petjada de Darwin, L'Horta a la Volta de la Cantonada, Pep Gimeno Botifarra: el cant dels arrels, o Sempre Al Tall, Ximo Michavila. Mestre de Mestres, la sèrie Paisatges Turístics Valencians Valuosos i Valorats, Revelant Blasco Ibáñez, Contra el NO-DO o les sèries: La Universitat Respon, Univers Sostenible, Vides i Begudes, Mans a l'Obra, la Ciència del Vi o Xafant Terra.
GARCIA ALONSO, URBANO

GARCIA ALONSO, URBANO

GARCIA HORCAJO, MIQUEL

GARCIA HORCAJO, MIQUEL

GIFREU CASTELLS, ARNAU

GIFREU CASTELLS, ARNAU

GOMEZ-SENENT MARTI, MARIA

GOMEZ-SENENT MARTI, MARIA

GUARDIA CALVO, ISADORA

GUARDIA CALVO, ISADORA

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Coordinador/a Curs

Facultat de Filologia traducció i comunicació. Departament Teoria Llengutages i Ciències de la Comunicació C/Carrer Blasco Ibañez, 32

51008

isadora.guardia@uv.es

Biografia
 

Isadora Guardia és Doctora en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, professora vinculada a la UVEG desde 2002, en l'actualitat és Contractada Doctora al Grau de Comunicació Audiovisual.

De 2012 a 2106 ha sigut docent a temps complert a l'EScola Universitària ERAM- UdG al Grau de Comunicació Audiovisual i Multimèdia.

La seva trajectòria investigadora es distingeix per combinar pràctica i teoria. A l'any 2002 comença a realitzar documentals de caràcter social i polític. La seva tesi doctoral investiga la relació estètica i històrica entre el documental militant dels anys 60 i el temps present. Ha publicat nombrosos articles i comunicacions a congressos nacionals i internacionals així com a revistes científiques sobre ciències socials i llibres. Publica la seva tesi doctoral al 2011.

A l'actualitat es troba el·laborant un projecte d'investigació, que inclou un llargmetratge documental, sobre memòria i repressió. 

Pertany al grup de REcerca ERAMSCI de l'EScola Universitària ERAM-UdG.

Les seves línies d'investigació es centren en nous llenguatges i expressions artístiques a l'audiovisual i al cine i video documental militant.

Pertany al grup de recerca REPERCRI (Grup Investigació Representación Contemporánea de los Perpetradores. Investigador Principal Vicente Sánchez-Biosca, UVEG)  

Pertany al grup de recerca GRUP TRANS ARCH https://trans-arch.org amb el qual ha viatjat a diversos països latinoamericans.

HUERTAS BAILEN, AMPARO

HUERTAS BAILEN, AMPARO

LLORCA ABAD, GERMAN

LLORCA ABAD, GERMAN

PDI-Titular d'Universitat

Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Dpt. Teoria dels Llenguatge i CIències de la Comunicació Av.- Blasco Ibáñez, 32 46010 - València

51033

german.llorca@uv.es

Biografia
 

Germán Llorca Abad va completar la llicenciatura de Comunicació Audiovisual el 1998. Després de treballar al departament de relacions públiques de Gateway Computers durant un any en Irlanda, va obtindre el Màster en Gestió de la Producció Audiovisual de la Universitat de València en 2000. La seua experiència laboral la reparteix entre diversos mitjans de comunicació, entre ells Canal 9 - Televisió Valenciana durant dos anys i mig. És co-fundador del portal de notícies digital www.aramultimedia.com

Des de 2002 ocupa un lloc de professor al Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació de la Universitat de València. En 2007 va obtindre el grau de Doctor en Comunicació Audiovisual amb una tesi monogràfica del urbanista i filòsof francés Paul Virilio. Des de 2018 és Professor Titular de Comunicació Audiovisual.  

Germán Llorca és autor de més de 100 textos acadèmics sobre comunicació en publicacions nacionals i internacionals. En 2004 va acudir com a professor invitat a la Universität des Saarlandes i ha impartit docència en diversos cursos de la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant i el Centre d’Estudis 'Ciutat de la Llum' d’Alacant. L'any 2018 va ser becari José Castillejo a la Johannes Gutenberg-Universität Mainz. En els darrers anys ha dirigit 3 tesis doctorals.

MARIMON PADROSA, JOAN

MARIMON PADROSA, JOAN

MORENO MAICAS, JOSE LUIS

MORENO MAICAS, JOSE LUIS

MORENO OLIVER, LUIS

MORENO OLIVER, LUIS

OCHOA PERIS, GABRIEL

OCHOA PERIS, GABRIEL

PELLICER ROSELL, MANUEL D.

PELLICER ROSELL, MANUEL D.

PDI-Titular d'Universitat
Coordinador/a Curs

Avda Blasco Ibáñez, 32 DP 46010 Despacho nº 6- 5ª planta FFTiC Tutoría presencial: martes 10-13 horas Tutoría virtual: manuel.pellicer@uv.es

51028

manuel.pellicer@uv.es

Biografia
 

Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València (UVEG)-(Premi extraordinari de doctorat, 2006). Actualment professor titular de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la Universitat de València des de 2012. Amb anterioritat, professor asociat de la mateixa titulació entre 1995 y 2012. Imparteix les assignatures de "Ideació i producció televisiva" y "El reportatge televisiu". També imparteix docència en el Màster de Producció de Continguts i Formats Audiovisuals de la UV. Des de 2010 és docent del mòdul de televisió en el Postgrado de Periodismo científico de la UNED i del Máster en Comunicación Corporativa Integral de la Universitat Ramon Llull des de 2017.

A més, periodista-redactor de plantilla en l'àrea d'informatius de la Ràdio-Televisió Pública Valenciana-Canal 9 durant els anys 1993-2012, amb realització de treballs de redacció, edició, guió i producció de notícies, reportatges i documentals, com també en producció de programes de debat i en  programació de documentals. Anteriorment, realització de diferents activitats en premsa (La Vanguardia, El Temps, Mediterráneo-delegación Valencia) i ràdio (Ràdio 9). Corresponsal també a València dels diaris El Observador de la actualidad, Diari de Barcelona i El Mundo-secció cultura.

Les seues principals línies d'investigació se centren en l'anàlisi dels discursos mediàticos, amb especial incidència en el discurs d'opinió en premsa, l'anàlisi de la producció audiovisual i el discurs polític a les xarxes. Els resultats d'aquests treballs estan publicats en Quaderns de Filologia, Revista Latina de Comunicación Social, Quaderns del CAC, Zeitschrift für Katalanistik, Comunicació, Mètode, Afers, Cultura, lenguaje y representación, Zer, Cuadernos.Info, Revista de investigación lingüística, entre altres. És autor, a més, dels llibres Martí Domínguez i Barberà: la passió per la paraula (2004), El solc de l’escriptura: anàlisi del discurs periodístic de Martí Domínguez Barberà (2011), i co-autor de Las comisiones parlamentarias de investigación: “El accidente de la Línea 1” (2019). També és autor de diversos capítuls de llibres publicats, entre altres editorials, en Tirant Lo Blanch, Gedisa, Thomson-Reuters Aranzadi, Biblioteca Nueva, Comunicación Social, Nau Llibres y PUV, i co-editor dels volums Mutaciones discursivas en el siglo XXI: la política en los medios y las redes (2019), Notes d’un desficiós (2017), Ser Joan Fuster; 33 visions sobre l’escriptor (2008), El debate sobre la cultura de la imagen (2003) y Justicia y representación mediática (2001).

Ha participat en diversos projectes de recerca finançats relacionats amb l'agenda temàtica dels mitjans, el tractament mediàtic de la violència de gènere, la regulació de l'audiovisual i el discurs polític a través de les xarxes socials, a més d'altres projectes d'innovació educativa.

La tasca de recerca ha estat reconeguda pel CNEAI amb dos sexennis. També ha realitzat estades a la Universitat Autònoma de Barcelona (2013) i a l'Institut de Journalisme de Bordeaux Aquitaine (2018).

 

PERIS BLANES, ALVAR

PERIS BLANES, ALVAR

PDI-Contractat/Da Doctor/A
Secretari/a de Departament

Departament de Teoria dels Llenguatges i Ciències de la Comunicació Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Avda. Blasco Ibáñez, 32 - 46010 (València)

51008

alvar.peris@uv.es

Biografia
 

Àlvar Peris Blanes (València, 1976) és Doctor en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, on exerceix de professor des de 2002 en el Grau en Comunicació Audiovisual i en el Màster Oficial en Continguts i Formats Audiovisuals. Els seus principals interessos com a investigador estan centrats en l'anàlisi dels textos audiovisuals així com en la construcció mediàtica de les identitats. És autor de nombrosos treballs científics publicats en revistes acadèmiques, monografies i llibres col·lectius sobre comunicació, Estudis Culturals i història. És membre dels Grups de R+D Mediaflows i CONTD - Continguts per a la Televisió Digital i ha participat en diversos projectes de R+D finançats per institucions públiques. També ha estat professor visitant a Duke University (EUA) i a The University of Nottingham (Regne Unit).

PITARCH GARRIDO, JOSE

PITARCH GARRIDO, JOSE

PDI-Associat/Da Universitari/A
RAUSELL LLEDO, IGNACIO

RAUSELL LLEDO, IGNACIO

PAS-E.T.S. Audiovisuals
PDI-Associat/Da Universitari/A

Carrer Serpis 29 Plataforma MediaUni Taller d'Audiovisuals - UVEG

25444

ignacio.rausell-lledo@uv.es

SAGALES VALL, ALBERT

SAGALES VALL, ALBERT

SANCHEZ BIOSCA, VICENTE

SANCHEZ BIOSCA, VICENTE

PDI-Catedratic/a d'Universitat
Biografia
 

VSB es catedràtic de CAP en la UV. Durant el semestre d'hivern-primavera 2013 va ésser titolar de la càtedra de Spanish Culture and Civilization del King Juan Carlos Center (New York University), en febrer-mars 2018, va ser anomenat professor convidat a l'Université de Paris-Sorbonne. Ha desenvolupat tres estadws de recerca durant els darrers sis anys: NYU amb una beca Salvador de Madariaga-Sénior (3 mesos, 2017), 2 mesos en dues estades al Bophana Audiovisual Resource Center(Cambòdia, octubre 2014, octubre 2015 ). Co-director de la Càtedra d'Estudis Artístics de l'IVAM (2016-2018), ha sigut IP en dos projectes ministerials en aquest període: Carisma e imagen de los líderes políticos durante la Transición y actualmente Representación de perpetradores de violencias de masas: conceptos, relatos e imágenes. Ha coordinat un volum (amb Lior Zylberman) de la revista Genocide Studies and Prevention (18.2, 2018), un altre  de la revista Mémoires en jeu / Memories at Stake (París) i és autor d'un llibre, Miradas criminales, ojos de víctima. Imágenes de la aflicción en Camboya (2017). Dirigeix el grup REPERCRI (www.repercri.com) i el seu pròxim llibre està en premsa en  Alianza editorial: La muerte en los ojos. Qué perpetran las imágenes de perpetradores.

www.repercri.com

VIDAL BELTRAN, JOSE MARIA

VIDAL BELTRAN, JOSE MARIA

PDI-Titular d'Universitat

(9616) 25459

jose.m.vidal@uv.es