Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Continguts i Formats Audiovisuals Logo del portal

Sara Cao Casado. Màster en Continguts i Formats Audiovisuals

25 de de juliol de 2017

Com totes les experiències en la vida, durant el curs, el màster en Continguts i Formats Audiovisuals ha tingut moments millors i pitjors, però els bons són els mes importants.


En el procés de matrícula, els responsables em van atendre amb molta professionalitat oferint-me informacions clares i exactes, i els professors han respost tots els meus dubtes amb molta paciència.


Com a espanyola que he crescut a Xina, tenia dificultat d'expressió en l'idioma, per tant durant el curs els professors, professionals i companys m'han ajudat molt. A més, a l'hora de la meva presentació individual, em van animar amb molta atenció i un càlid aplaudiment, donant-me l'oportunitat de ser un dels 5 projectes que es presenta en la fi de curs durant les jornades de Pitching.


Hi ha molts detalls bonics que puc explicar, per això estic molt agraïda per tot. El màster en Continguts i Formats Audiovisuals no només és un curs refinat, professional i interessant. A més és una gran família que dóna la benvinguda a tota la gent multicultural.