University of Valencia logo Logo Master's Degree in Banking and Quantitative Finance Logo del portal

Últims dies de la primera fase de preinscripció al Màster per al curs 2017-2018

  • June 12nd, 2017
Image de la noticia

El termini per a la preinscripció de la primera fase del Màster en Banca i Finances Quantitatives finalitza el 15 de juny.

La Universitat de València tancarà pròximament la primera fase de preinscripció per als seus Màsters Oficials. El termini finalitza el 15 de juny de 2017 a les 14 hores (hora peninsular) per cursar l'any que ve els estudis de Màster en Banca i Finances Quantitatives.

Un cop preinscrita o preinscrit, coneixeràs el resultat de la baremació el 11 de juliol. Si resultes admesa o admès al màster, hauràs de matricular-entre el 17 i el 20 de juliol de 2017. Si no has estat admesa o admès, potser pugues matricular-te el 26 de juliol en el Màster en Banca i Finances Quantitatives, sempre que hi hagen vacants.

Si no has pogut accedir a la matrícula després de la primera fase de preinscripció o oblides fer-la, no et preocupes! La Universitat de València obrirà un segon període de preinscripció. Tota la informació està disponible a la pàgina web de la Universitat de València i si tens preguntes no dubtes en contactar amb nosaltres mitjançant el formulari o les xarxes socials.