University of Valencia logo Logo del portal

  • Màster en Biodiversitat

Conservació d'espècies amenaçades: solta de tortugues bobes a la platja del Saler

  • January 28th, 2019
Tortuga Boba

El passat dia 15 de gener, el professor Jesús Tomás Aguirre va realitzar una activitat voluntària dins de l'assignatura: "Conservació del medi marí: Cetacis, tortugues i altres grans vertebrats" del Màster de Biodiversitat.

Aquesta activitat va consistir en una simulació de les tècniques de detecció de nius, mesurament de paràmetres biomètrics i ambientals, així com de recuperació i translocació d'ous, de tortuga boba, Caretta caretta, després d'un teòric esdeveniment de nidificació.

A més, en l'activitat es va procedir a la solta de dos individus juvenils de tortuga boba després d'un període de rehabilitació en les instal·lacions de "L'Arca del Mar" de l'Oceanogràfic de València. Els / les estudiants del Màster van poder valorar la importància científica de l'alliberament d'exemplars rehabilitats que, a través del seu marcatge i seguiment per satèl·lit, poden proporcionar informació molt importat sobre els moviments i ús d'hàbitat d'aquesta espècie amenaçada.
 

Images:
 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy