Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Bioinformàtica Logo del portal

En cas que les sol·licituds superen la quota d’estudiants fixada per a cada curs, la comissió acadèmica utilitzarà les notes mitjanes de les titulacions de grau i màster que donen accés al programa de doctorat, així com qualsevol titulació addicional, curs o experiència prèvia en investigació.


A més, si la Comissió Acadèmica ho considera oportú, podrà sol·licitar una entrevista amb els candidats. Els barem candidats es prioritzaran atenent la puntuació obtinguda després d’aplicar els criteris anteriors seguint el següent:


Criteri Puntuació màxima

  • Nota mitjana de grau/llicenciatura/enginyeria 4 punts
  • Nota mitjana de màster 4 punts
  • Experiència prèvia en investigació i altres cursos/títols 2 punts
  • Entrevista opcional (si es fa) 4 punts

Les notes mitjanes es calculen a partir de 1=aprovat, 2=notable, 3=excel·lent i 4=matrícula d’honor. A cada apartat se li aplicarà un factor corrector de 0.2 a 1 en funció de l’adequació de les titulacions i experiència prèvia en les línies d’investigació del programa.


Pel que fa als sistemes i procediments d’admissió adaptats als estudiants amb necessitats educatives especials, la Universitat de València disposa de la Unitat per a la Integració de Persones amb Discapacitat (UPD), que vetla pel respecte al principi d’igualtat d’oportunitats i la no-discriminació i que dóna suport al col·lectiu d’estudiants amb necessitats educatives especials derivades d’una condició de discapacitat. La Carta de serveis d’aquesta unitat ( http://upd.uv.es/index.php/cartaservicio.html), informa dels compromisos de qualitat i dels drets i deures dels usuaris.


Així mateix, i d’acord amb el Reial decret 1892/2008, de 14 de novembre, pel qual es regulen les condicions per a l’accés als ensenyaments universitaris oficials de grau i els procediments d’admissió a les universitats públiques espanyoles, es reservarà un 5 per 100 de les places disponibles per a estudiants que tinguen reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33 per 100, així com per als estudiants amb necessitats educatives especials permanents associades a circumstàncies personals de discapacitat, que durant la seua escolarització anterior hagen necessitat recursos i suports per a la seua plena normalització educativa.