Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiants

Objectius

Es pretén formar titulats de màster amb excel·lents coneixements teòrics i habilitats pràctiques en Bioinformàtica, que siguen capaços de solucionar problemes específics en entorns acadèmics, professionals i clínics, i que puguen desenrotllar noves estratègies computacionals i sistemes informàtics que cobrisquen les necessitats dels actuals projectes bioinformàtics d'anàlisi a gran escala.

El màster formarà experts amb coneixements i habilitats orientats al desenrotllament de noves estratègies computacionals i sistemes informàtics d'utilitat en la investigació biomèdica o biotecnològica.

Les competències adquirides, a més de permetre la incorporació a grups i departaments d'investigació d'entitats públiques i privats, també possibilitaran l'inici d'una nova carrera professional en les empreses dels sectors biomèdic i biotecnològic que requerisquen l'ús de la bioinformàtica per part d'especialistes.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies