Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Bioinformàtica Logo del portal

El Centre Nacional de Investigacions Cardiovasculars convoca una beca per als estudiants del Màster en Bioinformàtica de la Universitat de València

  • 10 de juny de 2016
Image de la noticia

El CNIC oferta 15 places de investigació per als graduats en ciències biomèdiques amb una subvenció mensual de 1000€ durant 12 mesos per al curs 2016-2017.

La beca del Centre Nacional de Investigacions Cardiovasculars està dirigida a tots aquells graduats en qualsevol ciència biomèdica que vagen a cursar els estudis de Màster Oficial en una universitat espanyola. I que, a més, vulguen desenvolupar el projecte experimental del Màster en un dels laboratoris del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars (CNIC).  

El CNIC ha llençat la convocatòria del 2016 amb el fi de contribuir al perfeccionamient del potencial humà en l’àmbit de la investigació cardiovascular. Aquest programa ofereix suport econòmic als estudiants amb l’objectiu de millorar la seua formació sense cost adicional per a ells.

 

Hi ha 15 places, i les persones seleccionades per a ocupar-les percebran una subvenció mensual de 1000€ durant els 12 mesos de duració del período formatiu, així com el pagament de la matrícula del Màster. A més, aquells que residisquen fora de la Comunitat de Madrid tindran cobertes les despeses de desplaçament. En cas de pertànyer a aquesta comunitat, els estudiants no percebran la subvenció mensual. La percepció d’aquesta beca és incompatible amb qualsevol contracte laboral, o ajuda finançada amb fons públics.

El termini de presentació de presentació de les sol·licituds finalitzarà el 5 de setembre de 2016 . Els requisits per accedir a la beca poden encontrar-se en la página del CNIC.  El formulari de sol·licitud online també està disponible en la web.