University of Valencia logo Logo Master's Degree in Chemistry Logo del portal

Concurs REACCIONA!. GUANYADORS

  • June 8th, 2020
Image de la noticia

La Secció Territorial de València de la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ-VAL) i la Ciutat de les Arts i les Ciències oferixen la novena edició del concurs Reacciona!, a fi d'incentivar als estudiants de 3r i 4t de Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Formació Professional Grau Mitjà de tota Espanya, a presentar un material multimèdia (duració màxima de 5 minuts) que expose, de forma didàctica, creativa i original algun procés químic; en especial, aquells quina contribució al benestar de la societat siga més patent o resulten més formatius i il·lustratius.

Esta iniciativa pretén incrementar l'apreciació pública de la química com a ferramenta fonamental per a satisfer les necessitats de la societat, promoure l'interés per la química entre els jóvens i generar entusiasme pel futur creatiu de la química, iniciada en la primera edició del concurs, en 2011, Any Internacional de la Química.

CALENDARI

Termini d’inscripció:  fins al 2 de març de 2020.
Presentació de treballs: del 2 de març fins al 30 d'abril del 2020.
Lliurament de premis: 22 de maig de 2020.

Donada la situació actual d'Estat d'Alarma decretat pel Govern d'Espanya, la celebració de la fase final del concurs Reacciona! que havia de celebrar-se de manera presencial a València el 22 de maig queda modificada. La fase final, que es realitzarà el 22 de maig, tindrà en compte exclusivament les activitats no presencials. Els treballs prèvia selecció seran avaluats per un jurat.

Es valorarà el rigor i la qualitat dels conceptes, el respecte de les normes de seguretat i higiene en un laboratori, l'originalitat i interés del tema i la capacitat de difusió per al públic general. Les decisions del jurat seran inapel·lables.

PREMIS

• 1r premi: dotat amb un total de 1200 euros en metàl·lic.

• 2n premi: dotat amb un total de 600 euros en metàl·lic.

• 3r premi: dotat amb un total de 300 euros en metàl·lic.

La concessió del premi correspondrà en un 50% al centre escolar i el 50% restant als components de l'equip.
Els premis són finançats per la Secció Territorial de València de la RSEQ.

Els treballs guanyadors podran ser exposats a la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Més informació

PREMIATS