University of Valencia logo Logo del portal

 • Estudiants del màster

News list

Last 10 news

 • Óscar Arce, del Banc d'Espanya:

  01/10/19

  Óscar Arce, del Banc d'Espanya: "La política monetària no pot ser l'única eina per a afrontar la situació de refredament de l'economia europea"

  [Read more]

 • Màsters

  20/02/19

  The Universitat will extend the registration period to apply for its 103 official master’s degrees

  Studying a master’s degree is an important academic decision that provides knowledge and tools that will improve the student’s professional profile and their employability in the world of work and research. The Universitat de València will extend the first pre-registration phase for 2019-2020 master’s degrees. It will conclude on 19th June.

  [Read more]

 • Oberta la preinscripció als Màsters Oficials de la Facultat d’Economia

  31/01/19

  Oberta la preinscripció als Màsters Oficials de la Facultat d’Economia

  [Read more]

 • Fde Másteres satisfaccion empleabilidad

  07/01/19

  Màsters Universitaris Facultat d'Economia: Millora notable del grau de satisfacció i el nivell d'ocupabilitat

  El professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats, Antonio Carlos Cuenca, en una sessió de treball organitzada pel Vicedeganat de Postgrau, ha presentat als Directors i Directores de màster els resultats de la segona edició de l'enquesta sobre satisfacció i ocupabilitat dels egressats de les últimes promocions dels màsters universitaris que s'ofereixen en la Facultat d'Economia.

  [Read more]

 • 17/09/18

  FdE Masters’ Opening Ceremony 2018-2019

  Next Monday, October 1st, at 5:30 p.m., in the Hall of the Facultat, will take place the Opening Ceremony of the University Masters that are taught at the Facultat d’Economia.

  [Read more]

 • 22/07/18

  Salvador-Ortí Camallonga, estudiant de la tercera edició del màster de Finances Corportivas, ha rebut el premi accèssit del Centre d'Estudis Financers

  En total, en la XXVIII edició del Premi han concorregut 162 treballs, procedents en la seua majoria dels departaments de recerca de les diferents universitats espanyoles.

 • 10/07/18

  Becas Santander Talento Mujer

  [Read more]

 • 15/06/18

  Cerimònia de Graduació de Màsters de la Facultat d´Economia de la Universitat de València

  Els estudiants de Màsters de la Facultat d’Economia de la Promoció 2018, celebraran el seu acte de Graduació el dimarts 26 de juny a les 19:30 hores en el Palau de Congressos de València.

  [Read more]

 • 30/04/18

  Master Graduation Ceremony

  You can already register for the Master Graduation Ceremony that we will celebrate next June 26, 2018 at 7:30 p.m., at the Valencia Conference Centre. Registration period: Open from April 16 to May 4.

  [Read more]

 • 04/03/18

  Convocatòria “Pa-European Seal Professional Traineeship Programme 2018”

  Obert el termini per a la preselecció dels participants en el Pa-European Seal Traineeship Programme. Els estudiants i titulats de màster podran participar en el programa per a la realització de pràctiques remunerades en l'Oficina Europea de Patents i en l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 12 de març de 2018.

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy