Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Nutrició Personalitzada i Comunitària Logo del portal

  • 10015: Posseir i comprendre coneixements que aportin una base o oportunitat de ser originals en el desenvolupament i / o aplicació d'idees, sovint en un context de recerca.
  • 9760: Que els estudiants siguen capaços d?integrar coneixements i afrontar la complexitat de formular judicis a partir d?una informació que, sent incompleta o limitada, incloga reflexions sobre les responsabilitats socials i ètiques vinculades a l?aplicació dels seus coneixements i judicis.
  • 9759: Que els estudiants sàpiguen aplicar els coneixements adquirits i la seua capacitat de resolució de problemes en entorns nous o poc coneguts dins de contextos més amplis (o multidisciplinaris) relacionats amb la seua àrea d?estudi.
  • 16492: Adquirir el coneixement que permeta actuar en respecte als drets fonamentals i als principis d'igualtat.
  • 16491: Conéixer i aplicar els coneixements i competències adquirides en l'àmbit professional en nutrició i alimentació.
  • 16490: Conéixer les diferents ajudes ergogénicas.
  • 16489: Planificar per disciplines esportives les estratègies d'intervenció dietètica.
  • 16488: Planificar estratègies d'intervenció per a hidratar.
  • 16487: Estudiar punts anatòmics, proporcionalitat i composició corporal en el marc de la cineantropometría i l'antropometria.
  • 16486: Conéixer les estratègies més adequades en educació alimentària.
  • 16301: Conéixer la normativa sobre informació alimentària, la seua publicitat i estratègies de venda.
  • 16300: Conéixer les estratègies, ferramentes i disseny de plans de mitjans socials, màrqueting alimentari i tecnologia de la informació i la comunicació (TIC) , per a l'exercici de l'activitat dietètica.
  • 16299: Saber dissenyar gabinets dietoterapéuticos i unitats de Nutrició hospitalària.
  • 16298: Identificar, organitzar i elaborar projectes de cooperació al desenvolupament en l'àmbit de la nutrició i la salut.
  • 16297: Valorar la importància de la restauració col·lectiva per a la consecució d'una gastronomia saludable i el desenrotllament d'una cultura de l'alimentació en la recuperació de tradicions culinàries i models alimentaris.
  • 16296: Fomentar l'emprendimiento, desenvolupament de patents i de know-how en l'àmbit de la nutrició y/o alimentació.
  • 16295: Desenvolupar i redactar resultats y/o publicar treballs científics en Nutrició.
  • 16294: Capacitar al desenvolupament de tecnologia culinària adaptada a teràpies nutricionals individualitzades i comunitàries.
  • 16293: Desenvolupar habilitats per a la planificació de programes d'intervenció amb un enfocament participatiu de la comunitat.
  • 16292: Conéixer la relació entre el desenrotllament de les polítiques i la salut, l'alimentació i la nutrició, la seua construcció, formulació i implementació i analitzar críticament les polítiques en curs en la resolució de problemes.
  • 16291: Introducir al estudiante con elementos claves en la comprensión de las políticas de alimentación y nutrición y su contexto. ? ?
  • 16290: Analitzar els nutracéuticos comercialitzats amb possible utilitat personalitzada.
  • 16289: Ensenyar la metodologia de la Nutrició Basada en l'Evidència.
  • 16238: Elaborar tractaments dietètics adaptats a cada situació fisiològica y/o patològica i/o comunitària.
  • 16237: Llevar a término la secuencia global (diseño, ejecución y análisis) para el estudio cuantitativo y estadístico de resultados de investigación. ? ?