University of Valencia logo Logo Master's Degree in Perinatal and Child Psychology and Psycopathology Logo del portal

Analitzem detalladament al professorat del màster en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil

Profesorado Máster

Un dels elements clau en triar màster és saber qui fa classes en ell i si són professionals de primera línia. En el màster en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil estem orgullosos de comptar amb un prestigiós equip de professors capaços de formar als nostres alumnes al més alt nivell.

27 june 2017

Des del Màster en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil hem preparat un document en el qual es reuneix informació sobre la labor docent i investigadora de quasi 20 professors del màster.

Un professorat actiu tant en la pràctica clínica com en el món de recerca ens assegura que els continguts a tractar en les classes seran rellevants tant a nivell teòric com a pràctic i estaran actualitzats amb els últims avanços en el camp.

A més, la rellevància i aplicació pràctica del material tractat en classe haurà sigut comprovada en primera persona pel professorat, aportant aqueixos coneixements pràctics i experiència tan necessaris per a l'alumnat, al que poden oferir exemples reals sobre el que s'enfrontaran en el seu dia a dia una vegada de començament la seua activitat professional.

Tota aquesta informació podreu trobar-la en aquest document.

Agraïments per la seua col·laboració a: Daniela TroyaMaryfex Arteaga i Laura Acra.