Logo de la Universitat de València Logo Màster Universitari en Política Econòmica i Economia Pública Logo del portal

Mauro Mediavilla és elegit vicepresident de l'Associació d'Economia de l'Educació fins a 2023

  • 12 de juliol de 2021
Mauro Mediavilla

En les jornades de l'Associació d'Economia de l'Educació (AEDE), celebrades el passat 8 i 9 de Juliol a Saragossa, el professor Mauro Mediavilla va ser elegit com a vicepresident de l'entitat amb un mandat fins al 2023.

El professor del Departament d'Economia Aplicada, que forma part de la plantilla de docents del Màster en Política Econòmica i Economia Pública de la Universitat de València, va ser elegit vicepresident primer de l'Associació d'Economia de l'Educació (AEDE) en la 29a edició de les Jornades d'Economia de l'Educació, celebrades en la Universitat de Saragossa el mes de juliol passat.
La AEDE va ser fundada l'any 1992, i durant el seu recorregut de més de 25 anys  l’associació ha sigut útil, almenys, en el terreny de la coordinació, la informació i/o l'organització d'activitats de millora entre i per als professionals, d'una banda, i en el de la formació d'especialistes, per un altre.

Mauro Mediavilla és professor en el departament d'Economia Aplicada de la Universitat de València, investigador associat de l'Institut d'Economia de Barcelona (IEB) i membre del grup d'investigació en Avaluació Econòmica Pública (EVALPUB). Ha sigut consultor en el Institute for Higher Education in Latin America and the Caribbean (UNESCO), assessor en el programa Prometeu del govern de l'Equador i en el projecte Spending Review per a Espanya (Airef). Va formar part del comité d'experts per a la revisió de les beques a Espanya que va assessorar la Fundació Save the Children i col·labora de manera permanent amb la Fundació Europea Societat i Educació. Té més de 60 publicacions en revistes indexades, llibres i capítols de llibres.

Web de l'Associació d'Economia de l'Educació (AEDE)