Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiant a la biblioteca

Objectius

Es pretén que els titulats que accedisquen al Màster adquirisquen coneixements de nivell avançat en psicologia i psicopatologia perinatal i infantil en els seus aspectes clínic-pràctics, teòrics i científics, en un context pluridisciplinar amb especialistes que integren la salut física i mental.

L'objectiu teòric-clínic d'aquest Màster, basat en un model d'ensenyament interdisciplinari que permet als especialistes compartir les seues respectives experiències professionals, és proposar models de prevenció i d'intervenció terapèutica per als diferents professionals que s'ocupen de la cura del xiquet i de la seua família, des del temps de la concepció i al llarg de tota la infància. L'equip de docents exerceix en diferents disciplines i prové de diferents països i universitats de la Comunitat Europea i de Suïssa.

En síntesi, els objectius generals del Màster universitari en Psicologia i Psicopatologia Perinatal i Infantil, són:

  1. Aplicar els principis ètics i morals, així com els conceptes i models teòric-pràctics en l'àmbit de la Psicologia i de la Psicopatologia Perinatal i Infantil, des d'una perspectiva professional d'intervenció innovadora i transdisciplinar.
  2. Conèixer els principis psicològics i psicobiològics del funcionament humà i dels grups en els àmbits familiar, escolar, sanitari i social, des de la centralitat de la dinàmica de la interacció del xiquet amb el seu entorn des de la perinatalitat.
  3. Conèixer els mètodes d'avaluació, diagnòstic i tractament de l'àmbit de la psicologia i de la psicopatologia perinatal i infantil aplicables des de les diferents àrees competencials i professionals.

El Màster està obert als estudiants de diferents disciplines relacionades amb l'àrea de la salut i atén a la igualtat d'oportunitats entre homes i dones i a l'accessibilitat de persones amb discapacitat.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies