Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Estudiant a la biblioteca

L'alumne podrà accedir a la realització de la pràctiques externes:

  • Una vegada superat amb èxit els mòduls teòric-pràctics previs (mòdul 1 a 7), de manera que es garanteix que l'estudiant reuneix els coneixements i les competències mínimes necessàries per a exercir correctament l'exercici professional supervisat.
  • Una vegada formulat l'objectiu del seu projecte de màster, de manera que la pràctica afavorisca el procés de formació-intervenció-investigació.

Tots els alumnes hauran de realitzar pràctiques externes per a afavorir la seua major especialització. Aquestes pràctiques podran realitzar-se en aquells centres i institucions, d'àmbit nacional o europeu, reconeguts per la Comissió de Coordinació Acadèmica del Màster. Aquests Centres, seran proposats per la Comissió o per l'alumne, havent de ser necessàriament autoritzats per la Comissió en el segon cas.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies