Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

La Càtedra Finances Internacionals Banc Santander Universitat de València continua amb el cicle de conferències el dia 21 de febrer

  • 20 de febrer de 2017
cartell

Conferència: “La Borsa de València i el Grup BME: Alternatives de finançament per a les empreses”

A càrrec de D. Vicente Olmos Ibáñez, President Executiu de Borsa de València i D. Álvaro Castro Martínez, Director de Mercat de Borsa de València.

La conferència tindrà lloc el pròxim 21 de febrer a les 11:00 hores en la Sala Ignasi Villalonga (1º pis Facultat d' Economia).

La Càtedra centra la seua activitat en l'organització i el desenvolupament d'activitats formatives com ara cursos, seminaris, jornades, o conferències magistrals; desenvolupa programes d'investigació relacionats amb les finances; dóna suport, si escau, a la publicació d'articles, monografies, capítols de llibre i llibres sobre els temes relacionades amb la Càtedra; desenvolupa activitats culturals i de difusió de l'activitat docent i investigadora que es relacionen amb la Càtedra, i impulsa la mobilitat d'estudiants, de grau i de postgrau, en activitats relacionades amb la Càtedra.

Recorda que si desitges assistir als seminaris solament has de presentar-te.

Així mateix, en la web de la càtedra pots trobar més informació actualitzada de les  activitats.

Hora: 11:00h

Lloc: Sala Ignasi Villalonga Facultat d’Economia (1er pis)

Llista d'enllaços: