Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Entregats els premis i accèssits del XVI Concurs “Projecte Empresarial Ana M. Aroca Mengual” de la Facultat d'Economia

  • 10 de maig de 2024
Fotografia de grup

Durant el matí del dijous 9 de maig, els projectes dels 10 equips finalistes del XVI Concurs “Projecte Empresarial Ana M. Aroca Mengual” han estat exposats en l'Hall de la Facultat d’Economia. En esta edició han participat estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat procedents de centres d'Aldaia , Manises, Paterna i València.

Impulsat des del Vicedeganat de Participació, Voluntariat i Igualtat, a càrrec de la professora Cristina Crespo, és un Projecte coordinat pel professor Pedro Canales i que s'inscriu dins de les activitats de la Comissió de Cooperació amb Secundària que coordina la professora Amparo Gimeno, amb un ampli suport del personal tècnic de la Facultat d´Economia. Es desenvolupa en col·laboració amb la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, la Càtedra Finances Internacionals del Banco de Santander, la Càtedra d'Empresa i Humanisme i la Facultat d’Economia

El jurat, integrat per docents de la Facultat d’Economia i de les entitats col·laboradores, ha valorat, entre altres aspectes, “la innovació, la viabilitat; el compromís social; la sensibilitat amb el medi ambient, i la presentació pública”.

Els quatre projectes guanyadors han sigut:

  • “UBIMAX”, presentat pels estudiants Iván Andreu Suárez, Adolfo Manuel Salazar Dasilva i Ángela Jiménez Espinosa, i dirigit pel professor Javier Crespo Félix de l'IES  La Canyada  de Paterna, ha obtingut el Premi patrocinat per la Facultat d’Economia.
  • AI ADVANCE PEST CONTROL”, presentat pels estudiants Alba Álvarez Tormos, Stella Baiona Sedeño, Santiago Martínez Lozano i Luisa Fernanda Robayo Juliol, i dirigit pel professor Emili Marín Cerdà del CIPFP  Vicente Blasco Ibáñez de València, ha obtingut el Premi patrocinat per la Càtedra "Finances internacionals - Banco de Santander”.
  • “DIVERSITOYS”, presentat pels estudiants Marta Serra Vicens, Victoria Greses Giménez, Éinar Soler I Soler, Eric Sales Galindo, i dirigit per les professores Silvia Aparisi Requena i Cristina Gasó Ponce de l'IES  Ferrer i Guàrdia de València, ha obtingut el Premi patrocinat per la Càtedra d'Empresa i Humanisme.
  • “PROTEG”, presentat pels estudiants Noelia Ferrer Mínguez, Mireia Ferrer i Pardo, Pau Soria Mayen, Lucía Tordera Requena, i dirigit per la professora Miriam Lorente Jiménez de l'IES  Enric Valor de Picanya, ha obtingut el Premi patrocinat per la Facultat d’Economia.

També s'han concedit sis accèssits als altres projectes finalistes, en reconeixement al seu excel·lent treball i presentació.

L'acte de lliurament de premis ha estat presidit per Joaquín Aldás, Vicerector de Planificació, Qualitat i Tecnologies de la Informació, Francisco Muñoz, Degà de la Facultat d’Economia; José Constantino García, Director de la Càtedra "Finances internacionals - Banc de Santander” i Deyanira Sánchez, representant de la Càtedra d'Empresa i Humanisme. També ha sigut present José Miguel Lorente, Director d'Institucions territorial del Banc Santander. Tots ells han manifestat la seua felicitació i agraïment a l'estudiantat i professorat participants per liderar projectes un any més, destacant la seua iniciativa emprenedora, el seu compromís amb els valors socials, així com la valentia i rigor acadèmic amb la qual els finalistes han defés la seua idea de negoci.

  • Vídeo Lliurament Premis XVI Concurs Projecte Empresarial "Ana M. Aroca Mengual” (Enllaç al vídeo)
  • Galeria fotogràfica XVI Concurs Projecte Empresarial “Ana M. Aroca Mengual” (Enllaç a la galeria)
  • Reel XVI Concurs Projecte Empresarial “Ana M. Aroca Mengual” (Enllaç al reel)

Tant des de la Comissió de Secundària, com des de les institucions col·laboradores, felicitamos a tots els participants i especialment als guanyadors, i animem als centres de secundària a participar en la pròxima edició”.