Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Celebrada una ponència sobre els riscos de l’economia internacional

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 13 de desembre de 2023
Conferència Riscos de l'economia internacional

La Càtedra de Finances Internacionals va comptar amb la presència d'Ana Vidal, de la Compañía Española de Seguros de Crédito a la Exportación

El passat 8 de novembre, va tindre lloc a la Facultat d’Economia la conferencia titulada “Riscos de l’economia internacional: el paper de Cesce”. Al llarg de la sessió, Ana Vidal, Directora de Canales de Distribución Cesce - Territorial Levante, va fer una anàlisi de la situació actual de l’economia internacional i va explicar el paper de la seua organització.

Cesce, Compañía Española de Seguros de Crédito a la Exportación, és la capçalera d'un grup d'empreses que oferix solucions integrals per a la gestió del risc comercial i l'emissió d'assegurança de caució i garanties a Europa i Llatinoamèrica. A més, actua com a Agència de Crèdit a l'Exportació (ECA) per compte de l'Estat Espanyol, gestionant l'assegurança de crèdit a l'exportació i la cobertura dels riscos a mitjà i llarg termini de les empreses espanyoles.

Cartell conferència riscos economia internacional

Aquesta activitat, organitzada per la Càtedra de Finances Internacionals, va atraure a nombrosos estudiants de la Facultat d'Economia fins completar l'aforament de la sala.