Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Entregats els premis i accèssits del XII Concurs Projecte Empresarial de la Facultat d’Economia

  • 13 de maig de 2019
personas

Durant el matí del dijous 9 de maig, els projectes dels 10 equips finalistes del XII Concurs Projecte Empresarial han estat exposats en el Hall de la Facultat d’Economia. El jurat, integrat per docents de la Facultat d’Economia i de les entitats col·laboradores, ha valorat, entre altres aspectes, “la innovació, la viabilitat; el compromís social; la sensibilitat amb el medi ambient, i la presentació pública”.

Com a novetat principal, enguany cada Càtedra Institucional de la Universitat de València que col·labora amb el Concurs Projecte Empresarial, ha entregat un premi a tres  dels projectes finalistes. A més, la resta de projectes finalistes han rebut cadascun d'ells un accèssit.

El projecte “Ressaca de Lletres”, dissenyat pels estudiants Natalia Frances i Rafael Pérez, i dirigit per la professora Dolores Martínez de l'IES Professor Manuel Broseta de Banyeres de Mariola, ha sigut guardonat amb Premi Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria, concedit per la Càtedra "Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari".

El projecte “Creacions V.A.S”, desenvolupat pels estudiants Arancha Samper, Sonia Saez i Verónica Moreno, dirigit pel professor Santos Núñez de l'IES Ramón Muntaner de Xirivella, ha obtingut el Premi Finances Internacionals- Banc Santander, entregat per la "Finanzas internacionales" del Banco de Santander.

Finalment, el projecte “Natureo”, elaborat pels estudiants Javier Millán i Omar El Yahyaouy, dirigit pel professor Carles Roger Franco, de l'IES Honori García de la Vall d'Uixó, va aconseguir el Premi Empresa i Humanisme, atorgat per la Càtedra d'Empresa i Humanisme.

L'Acte de lliurament de premis ha estat presidit per José Manuel Pastor, Degà de la Facultat d’Economia; Mª José Lorente, Delegada de la Rectora per al pla d'Incorporació a la Universitat; Constantino José García, Director de la Càtedra Finances internacionals del Banc de Santander; Carla Martínez, Coordinadora de la Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari; i Sergio Camisón, representant de la Càtedra d'Empresa i Humanisme. Tots ells han manifestat la seua felicitació i agraïment a estudiants i professors participants per liderar projectes un any més, destacant la valentia amb la qual els estudiants han defensat la seua idea de negoci.

El concurs, que compleix la XII edició, ha reunit projectes empresarials realitzats per estudiants de centres de Xirivella, Godella, La Vall d'Uixó, Mislata, Torrent, Elx, Banyeres de Mariola i València. Està impulsat per la Comissió de Cooperació de la Facultat d’Economia amb Secundària, en col·laboració de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat (Vicerectorat d’Estudis de Grau i Política Lingüística i Vicerectorat de Polítiques de Formació i Qualitat Educativa), la Càtedra Finances Internacionals del Banc de Santander; la Càtedra d'Empresa i Humanisme i la Càtedra Excel·lència i Desenvolupament en Emprenedoria: d'estudiant a empresari. Está dirigit a estudiants de Cicles Formatius i de Batxillerat de centres públics i privats de la Comunitat Valenciana.

Finalistes.