Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Finances internacionals Universitat de València - Banco Santander Logo del portal

Entregats els premis de la III Edició del “Concurs Cultura Financera” amb motiu de la XII Edició del Dia Mundial de l'Estalvi

  • 27 d’octubre de 2023
Image de la noticia

El dijous 26 d'octubre, amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Estalvi, es van entregar els premis de la III Edició del “Concurs Cultura Financera” on es van projectar els vídeos dels equips guanyadors.

A esta tercera edició es van presentar 16 propostes en la categoria de Batxillerat i 27 en la categoria de l'ESO. El Jurat, una vegada valorades les 43 propostes presentades, va resoldre concedir els premis als següents vídeos:
En la categoria de Batxillerat:

  • I Premi: "El Ahorro” de l'IES Patacona. Realitzat per Paula Ruiz de ComigesFrancheska Piñero Martínez i Guillem López Burgal, i dirigit per la professora Rosa María Gimeno Ruiz.
  • II Premi: “Todo es Economía” del Col·legi Jesús María. Realitzat per Zoe Far Laborda, Beatriz Sanmartín Lacalle, Miguel Ruíz Navarro i Sonia Román Sancho, i dirigit per la professora Teresa Estruch Camarena.

En la categoria de l'ESO:

  • I Premi: "Un món sense diners” de l'IES La Valldigna. Realitzat per Antonio Merenciano Olivares, David Sanjuan Carbonell, Ricard García Martí i Nerea Gómez Nieto, i dirigit per la professora Aurora López Fogués.
  • II Premi: "Los orígenes del Dinero” de l'IES Pere Boïl. Realitzat per Aitana Montoya Palop, Itziar Cuartero Domínguez, Tania Gómez MassóNaira Sáez de la Vega, i dirigit per la professora Natividad Sebastián Muñoz.

L'acte ha estat presidit per Joaquín Aldás, Vicerector de Planificació, Qualitat i Tecnologies de la Informació de la Universitat de València; Francisco Muñoz, Degà de la Facultat d’Economia; i, Constantino José García, Director de la Càtedra Finances Internacionals - Banc Santander de la Universitat de València, els qui han felicitat els equips guanyadors, destacant l'interés de les seues propostes en abordar qüestions com: l'origen i utilitat dels diners, l'estalvi o la inflació, temes que són clau en l'educació financera de la societat i especialment dels joves.

Tant des de la Comissió de Secundària, com des de la Càtedra de Finances Internacionals-Banc Santander de la Universitat de València, felicitem a tots els participants i especialment als guanyadors, i animem als centres de secundària a participar en la pròxima edició